Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

StartUp Weekend si rolul mentorilor

In mai putin de o luna are loc StartUp Weekend Mures, editia a doua. Eu deja m-am inscris, va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru, sau daca inca nu v-ati decis, sa mergeti la o intalnire cu echipa de organizatori pentru a lua o decizie in acest sens. Intalnirile au loc in fiecare joi de la ora 19.00, in cladirea UPM de pe strada Revolutiei.

Astazi vreau sa scriu despre mentorii StartUp Weekend si rolul lor. Acestia sunt ca numar in general intre 10 si 12, iar rolul lor este sa ofere cele mai bune sfaturi pentru afacerea pe care vreti sa o dezvoltati. Ei bine pentru ca anul trecut a fost prima editie la care am participat, atat eu cat si ceilalti membrii ai echipei, in clipa in care a trebuit sa ne inscriem in “agenda” mentorilor, noi am mers pe principiul “cu cat mai multi, cu atat mai bine”. Dar a fost o alegere gresita, pentru ca primind sfaturi de la toti mentorii, ne-am trezit cu 10 sfaturi in tot atatea directii. De aceea, recomand participantilor sa studieze putin background-ul mentorilor de la SW, pentru a sti la fata locului cui sa cereti indrumare. E bine de stiut ce istoric are mentorul X, pentru a trage o prima concluzie daca se potriveste sau nu profilului afacerii in curs de dezvoltare.

Primii mentori confirmati de SW Mures de anul acesta au functii diferite, spre exemplu:  un dezvoltator in cadrul unui accelerator de afaceri din Bulglaria, un cofondator How to Web, un CTO in cadrul unei firme de aplicatii mobile, un profesor UPM, un dezvoltator de platforme pentru bloguri, etc. Va recomand sa intrati pe site-ul oficial SW Mures pentru a aprofunda informatiile despre mentorii din acest an, pentru a putea lua cele mai bune decizii, atunci cand va fi momentul.

Abia astept sa ne vedem la SW Mures. Se anunta inca de pe acum o editie uber interesanta 🙂

Post a Comment