Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Zilele jocurilor – ediția a treia

Luna noiembrie aduce în Tîrgu Mures un eveniment așteptat de anul trecut.

Zilele jocurilor – cel mai mare târg de jocuri de societate din țară – a ajuns la ediția a treia și deja nu mai am răbdare.

Cei mai mari distribuitori de jocuri din toată țara se adună un weekend întreg la Tîrgu Mures. Ca și anul trecut, locul desfășurării este la Teatrul Național. Pe lângă jocurile deja lansate pe piață, va exista si o zonă de testare pentru designerii de jocuri care vor să își valideze ideile. În secțiunea respectivă vor fi jocuri prototip care au nevoie de un feedback cât mai real. Târgul are și un concurs tip tombolă, unde se pot câștiga de către participanți zeci de premii sub formă de jocuri. Dacă tot suntem la capitolul concursuri, tot la Zilele jocurilor vor avea loc finalele campionatelor naționale de Catan și Pandemic, multe alte concursuri și un foarte mare concurs de Kendama, cu arbitru internațional.

Anul acesta sunt din nou acolo întreg weekendul. Lăsând subiectivitatea la o parte, Zilele jocurilor este un târg care a crescut frumos și va mai crește. E un eveniment organizat de un pasionat de jocuri, care merge de ani de zile la astfel de târguri de jocuri (inclusiv la cel mai mare, care are loc la Essen săptămâna aceasta) și care s-a hotărât  acum 3 ani să aducă și acasă modelul. El organizează Zilele jocurilor din dorința de a încuraja  jocurile de societate și de a prezenta unui public cât mai larg beneficiile – dezvoltarea gândirii logice și strategice, stimularea creativității, deprinderea spiritului de echipă și competiția, sau pur si simplu petrecerea timpului liber într-un mod distractiv și creativ.

Zilele jocurilor are loc la Teatrul Național și se va desfășura în perioada 10-12 noiembrie 2017, între orele 10:00 și 20:00(duminică doar până la 17:00). Intrarea e liberă.

Ne vedem acolo 🙂

Mai multe despre Zilele jocurilor găsiți pe site-ul oficial: www.bgcon.ro sau pe eventul de facebook.

Post a Comment