Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP
Airfield Festival OutInMures

1.2. Airfield.

Drag iubitor de festivaluri 🙂

Weekendul acesta dăm startul festivalurilor din acest an, pe Aerodromul Măgura din Cișnădie, peste 50.000 de oameni sunt așteptați la Airfield Festival.

Pe întreaga perioadă a festivalului sunt așteptați peste 100 de artiști importanți ai scenei muzicale internaționale dar și locali, reprezentativi pentru fanii hip-hop, reggae, techno sau indie-rock. Printre cei care vor asigura atmosfera de vacanță pentru cele aproape 50.000 de persoane se numara Ziggi Recado & The Force, General Levy, Gorgon City, Subcarpați, Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Macanache, CTC sau Pascal Junior, Sandrino, Adriatique, Scuba, și Mihai Popoviciu.

Peste zi festivalul te primește la atelierele interactive de artă, zbor cu avionul deasupra orașului Sibiu, salturi cu parașuta sau plimbări cu balonul cu aer cald, acestea sunt doar câteva dintre elementele care-ți vor asigura o mini-vacanță de vară în Aerodromul Măgura din Cișnădie.

Pentru cei care nu și-au achiziționat abonamentele din timp, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea în festival, organizatorii anunțănd că cele în avans sunt sold-out. Pentru mai multe informatii despre bilete și eveniment, accesați site-ul www.airfieldfestival.ro.

Sper să ne vedem acolo! 🙂

Post a Comment