Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

AWAKE și Vibe Festival lansează Double Pass

Ca o dovada în plus a faptului că muzica unește, fiind poate cea mai bună cale de a aduce oamenii la un loc, indiferent de unde vin și ce limbă vorbesc, organizatorii a doua festivaluri de muzică, ce vor avea loc vara aceasta în Transilvania, au decis lansarea unui bilet comun!

AWAKE, ce va avea loc în weekendul 01-03 septembrie 2017 pe domeniul Teleki din Gornești, și Vibe, programat în perioada 06-09 iulie 2017, în Tîrgu Mureș, lanseaza începând de astăzi, 27 iunie 2017, un Double Pass, cu acces pentru ambele evenimente, la prețul de 260 de lei.

Abonamentul comun ce va putea fi achiziționat online, de pe www.eventim.ro, le va oferi celor care îl achiziționează șansa de a participa la ambele festivaluri, la un preț mai mic decât dacă ar achiziționa două bilete separate.

Ne dorim prin acest demers să încurajăm cât mai mulți tineri să experimenteze viața de festival. Practic acesta este scopul nostru comun: să atragem publicul iubitor de muzică către evenimente live, către festivalurile care înseamnă de fapt mult mai mult decât muzică.

susține Laura Coroianu, Managing Partner Emagic și directorul festivalului Awake.

Organizatorii festivalului VIBE doresc ca programele culturale din Tîrgu Mureș să devină cât mai accesibile atât pentru comunitatea locală, cât și pentru cei care vizitează orașul. Să observăm și să sprijinim evenimentele care dau un plus de valoare pentru oraș, județ și comunitate! Considerăm că VIBE și Awake, ambele la prima ediție, reașează județul Mureș pe harta celor mai bune festivaluri din România!

a declarant Rés Konrád Gergely, organizator principal VIBE Festival.

AWAKE este un festival boutique care îmbină armonios natura, arta și muzica. Desfășurat în weekendul 01 – 03 septembrie pe domeniu Teleki din Gornești, un spectaculos parc dendrologic care înconjoară castelul familiei Teleki, AWAKE pregătește publicului iubitor de artă o expoziție inedită de instalații de mari dimensiuni realizate de artiști români, și multe experiențe noi la fiecare pas: Forest Library – spațiu special creat pentru un moment de relaxare alături de o carte bună; Serenity Meadow – zona de „wellbeing” pentru cursuri de yoga și pillates sau The Experimentalist Brewery – spațiul în care își vor găsi locul diferite tipuri de bere. Printre zonele de interes se va număra și o platformă socială destinată inițiativelor creative, cu workshop-uri interactive, conferințe inspiraționale și sesiuni de „idea pitching”.  Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, va fi unul dintre artiștii care vor asigura coloana sonoră a poveștii AWAKE, alături de Tom Odell, Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde și mulți alții, line-up-ul complet fiind disponibil pe site-ul www.awakefestival.ro.

Let's make this first edition legendary while writing this first chapter together! #AwakeFestival #DiscoverArdeal #ComorileMuresului Provoked by Grolsch (ExperimentalistRO)Powered by PepsiSupported by Raiffeisen Bank Romania

Publicată de AWAKE pe 8 Iunie 2017

Vibe Festival are în prim plan un alt concept muzical, propunând un line-up dinamic de EDM, drum and bass, dubstep, hip-hop și rock. Peste 50 de artiști vor concerta pe cele patru scene ale festivalului amenajate în spatele complexului Weekend, printre ei regăsindu-se nume ca: Borgore, Pendulum – DJ set, Chris Lawer, Wellhello, dar și mulți artiști din Ungaria (Riddim Colony, Brains, Margaret Island, Anna & the Barbies etc.) și România (Koszika & The Hot Shots, Vecker, Friday Rehab, DJ Shiver etc.). Mai multe detalii despre această ediție programată în perioada 06-09 iulie sunt disponibile pe site-ul www.vibefestival.ro.


AWAKE și Vibe nu fac decât să sublinieze încă o dată faptul că în Tîrgu Mureș încă există o comunitate foarte puternică de iubitori de muzică live, orașul reînscriindu-se anul acesta pe harta muzicală a țării, fiind totodata un veritabil punct de atracție turistică pentru cei care vor să descopere frumusețile Mureșului.  

Post a Comment