Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP

1 Year Of Us – Un an de 112 Coffee & Co.

112 Coffee & Co. împlinește un anișor!!  🥳

Iată și aniversarea lor de un an. Și ce mai an! Ți-au pregătit o scurtă poveste. Iat-o 🙂

Anul trecut, cam în aceeași perioadă, Dorin și István, proprietarii 112 Coffee & Co., ștergeau ultimele urme de praf în noua cafenea 112 Coffeehouse. Viziunea lor a fost simplă: să vizeze oameni care A D O R Ă cafeaua și care își doresc o experiență reală, un ritual personal, o ocazie de a socializa lângă o cană de cafea de specialitate.
Acum ei pot susține cu mândrie că, de atunci, cafeneaua a devenit una dintre cele mai iubite localuri din oraș, atrăgând nu doar orășeni, ci și clienți din străinătate.

Băieții și-au clădit o echipă care nu e caracterizată doar de servirea unei cafele excelente. 112 Coffee & Co. își dorește să-ți ofere ceva mai mult, cum ar fi excelență și inovație în prepararea acesteia. Reprezintă cel de-al treilea val al cafelei, acordând o atenție deosebită felului în care este produsă de la începuturi până când ți-o toarnă în ceașcă. Urmăresc complexitatea, dulceața și caracterul distinctiv când vine vorba de cafelele lor.

Se spune că oferă cea mai bună cafea din oraș.

De aceea era normal ca și partenerii lor să fie simboluri ale calității. Sunt susținuți de către Aliat AUTO, dealer autorizat Mercedes-Benz, cu care se simt întotdeauna în siguranță, indiferent de destinație. Designul cafenelei poartă semnătura lui Ștefan Păvăluță, care are o experiență vastă în arhitectura de interior. Lui i se datorează designul tipic cafenelelor nordice, minimalist şi cu o excelentă distribuţie a spaţiului, care facilitează interacțiunea dintre clienți.

Dorința 112-ului este de a crea o legătură adevărată între tine – cafea – și ei. Scopul lor, principal, este să îți poată dărui experiențe reale și profunde, și să îți ofere posibilitatea de a interacționa cu ceilalți… de la om la om.

Pe parcursul a 7 ani de lucrat în domeniu, cei 2 tineri proprietari, au ajuns să aprecieze calitatea și ar dori să îți ofere doar ce este mai bun, urmărind sustenabilitatea în mediul înconjurător și apreciind fiecare persoană implicată în lanțul de producție. Au ajuns să importe cafea verde și să o prăjească ei, oferind cafeaua întotdeauna proaspăt prăjită clienților din birouri, cafenele și oferind-o consumatorilor prin bicicleta mobilă de cafea, respectiv în cafeneaua și magazinul lor online.

ȘI ACESTA ESTE DOAR ÎNCEPUTUL! 🔮

P.S. Voi reveni cu programul evenimentelor… dar reține zilele de 22 – 23.06.2019!

Până atunci enjoy the good taste of 112 Coffee & Co.every day, for a better day! 😀

Post a Comment