Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Six Feet Under La Rockstadt 2019

Vești Proaspete

DA! Oameni buni, am primit vești, și titlul este cât se poate de adevărat! Six Feet Under vor concerta la Rockstadt 2019, pentru prima data în România; și ce e cel mai convenabil, chiar la Rockstadt, în Râșnov!

Bun, acum că v-am atras atenția, hai să vorbim puțin despre băieții din trupa asta de death metal. A luat ființă în 1993, în Florida, ca proiect personal al lui Chris Barnes, pe vremea aceea vocalist al trupei Cannibal Corpse, și al lui Allen West, al trupei Obituary.

Despre Six Feet Under

Ca multe alte idei cunoscute și apreciate, Six Feet Under a luat naștere din dorința de a contura un proiect muzical de death metal care să nu însemneze pe listă doar viteza și blast beats, ci să includă mai degrabă ritmuri mai lente și echilibrate decât cele întâlnite în mod obișnuit la trupele de death metal. Versurile lor, mai puțin șocante decât versurile celor de la Cannibal Corpse, temele abordate de băiatul meu Chris sunt la fel de actuale – violență, subiecte politice și critică a guvernului. Băieții au la activ 12 albume, trupa fiind inclusă în top 4 cele mai bine vândute formații de death metal americane.

Mai multe informații despre ei găsiți aici. Merită citit, au un istoric interesant. Și o melodie de la ei găsiți aici. No spoilers! 😉

REF 2019 Recap

Țin să vă reamintesc faptul că pe lângă acest grup, la Rockstadt 2019 (1-4 August 2019) vor concerta și Dimmu Borgir, Katatonia, Korpiklaani, Paradise Lost, Soilwork si mulți alții. Bilete se pot găsi aici. Momentan biletele se pot achiziționa la prețul de 360 de lei (Presale 6).

Post a Comment