Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

11 evenimente în 11 oraşe

Ieri am primit un telefon de la cineva pe care l-am cunoscut doar  pe     twitter în care mă întreba dacă nu vreau să fiu ambasador online pentru 11even.ro  Târgu Mureş.  Sincer ştiam despre ce  e vorba aşa că am acceptat instantaneu.

Să vă povestesc şi vouă pe scurt.  Trebuie să vă imaginaţi un eveniment care are loc în 11 locuri deodată, la care există 11 speakeri, au un public de fix 111 oameni…  unul din cele 11 oraşe şi Tîrgu Mureş.   Dar să vă imaginaţi că aceste conferinţe nu vă vor prezenta reţeta succesului. Pe mulţi dintre cei care vă vor vorbi probabil nici nu-i veţi recunoaşte. Pentru că acei oameni sunt oameni ca mine şi ca voi care au avut succes sau poate vor avea succes. Ei vă vor prezenta eşecul şi cum eşecul este parte integrantă a succesului. Cum să găseşti speranţă şi putere de luptă când pământul îţi fuge de sub picioare.

Pentru mine o astfel de abordare în timpurile în care trăim mi se pare o gură de aer curat. E genul de eveniment la care te aştepţi să fii inspirat, să găseşti acea speranţă ca să poţi merge mai departe. Lista speakerilor mureşeni îi cuprinde deocamdată pe  pictorul Vasile Mureşan , care mi-a fost vecin de scară e un om extraordinar de spiritual şi adevărat, Silviu Guranda, un om care s-a vindecat de boala lyme (neuro borellioză), John Ketchum , născut în kenya mutat în România, Liviu Topuzu , actor la teatrul Naţional din Tg Mureş şi predă şi la UAT, Alina Aldea, Maria Ana Georgescu.

Oricum marea rugăminte ar fi ca şi voi colegii mei bloggeri să scrieţi un post despre eveniment  şi să propuneţi un om extraordinar care să facă parte din echipa celor 11 speakeri care vor vorbi fiecare 11 minute despre eşecul şi succesul lor, şi ar fi bine să-mi daţi  un link iar dacă persoana propusă de voi e acceptată, primiţi o invitaţie la eveniment.

11Even va acea loc pe 11.11. 2011 la Grand Hotel  începând cu ora 16.

Cei care vor să participe la eveniment se pot înscrie pe site-ul 11even.ro , dar să vă grăbiţi căci sunt doar 111 locuri. totodată puteţi vizita pagina de facebook e evenimentului.

Introducere 11even

Vezi mai multe video din evenimente

Comments (6)

 • Si daca omul propus nu vrea sa tina speech-ul?

  reply
 • me

  Nu e la Continental, e la Grand. lol

  reply
 • gabi

  propuneri: dr Simona Bratu- cu siguranta are multe de spus si povestit
  Mihai Corui- fost antrenor al echipei de baschet BC Mures, actualmente se ocupa de tanara generatie la Basket Club TOGETHER

  reply
  • Am luat legatura inca de la inceput cu SMURD, mai exact cu Cristian Boieriu. Din pacate SMURD are o conferinta nationala la oradea exact cu acea ocazie. Din cate stiu au fost contactati pentru a participa acolo.

   reply
 • gabi

  dr Simona Bratu -SMURD MURES

  reply

Post a Comment