Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP
Prietenii lui Moș Crăciun

Prietenii lui Moș Crăciun: Spectacol muzical de Crăciun pentru copii cu mascote și personaje

Marți, 10 decembrie, ora 17.30, cei mici sunt invitați împreună cu părinții la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” pentru un spectacol muzical de Crăciun pentru copii cu mascote și personaje.

Ho ho ho, Moș Crăciun vine la Târgu Mureș împreună cu prietenii săi într-un spectacol de Crăciun dedicat celor mici și celor mari.
În pragul Crăciunului, cei mai cunoscuți șoricei se află în așteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie. Vor colinda personaje îndrăgite din povești. Sărbătorile vor fi puse în pericol de un personaj viclean, însă Eroii în Pijamale vor salva situația și de data aceasta. Aventurile prin care trec îndrăgitele personaje, le vor suda relația de prietenie, iar prezența magică a lui Moș Crăciun o sa îi încante.

Durata spectacolului: 60 minute

Distributia:
Mos Crăciun și alte personaje de poveste
Scenariul si regia: Sabina Arsenie
Muzică: Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență preșcolari (2-7 ani) și școlari (8-14 ani)

Preț:
70 lei (VIP)
45 lei (Categoria I)
35 lei (Categoria II)
25 lei (Categoria III)

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria sălii, benzinăriile OMV, librăria Humanitas, librăria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet. Doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minimum un adult (părinte sau tutore legal).

Post a Comment