Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

18 GYM

Un guest post scris de prietena mea:

Saptamana trecuta mi-am cumparat un voucher Zumzi cu 30 lei pentru 15 sedinte la alegere: Body Pump, Aerobic, Box-Step, Tae-Bo, Legs&Abs, Insanity la 18 GYM in valoare de 105 lei. Eram atat de fericita deoarece de mult timp am vrut sa merg la sala sa fac sport si sa-mi intaresc muschii.
Sala 18 GYM este situata pe Str. Pandurilor Nr. 58. langa Magazinul Profi, in incinta Scolii Gen. Nr.18. Sala recent renovata si redecorata arata foarte bine cu vestiare noi, baie renovata, aparate reconditionate si aparate noi etc. Asa am auzit ca in aceasta saptamana va avea loc montarea aparatelor de aer conditionat, iar pe viitor ne propun alte surprize si facilitati.

Miercuri am participat la Aerobic dar era cam usor pentru mine, joi am ales chiar doua sedinte Box-Step si Tae-Bo deoarece dupa prima nici nu am obosit, iar vineri la Body-Pump am fost foarte multumita. Pana acum, mi-a placut cel mai mult Body Pump-ul deoarece acest antrenament de 60 de minute iti lucreaza toate grupele de muschi majore utilizand cele mai eficiente exercitii cu greutati. Saptamana aceasta urmeaza sa incerc Legs and Abs si Insanity.
Pentru un antrenament mai avansat si complex, va recomand Body-Pump si Insanity, iar pentru intretinerea corpului Aerobic. Cei care vor sa aiba un aspect exterior fabulos, si vor sa mearga la bodybuilding au la dispozitie o sala mare echipata cu diverse aparate de fitness. Orarul si informatii despre preturi si abonamente le gasiti vizitand site-ul salii 18 GYM.

Va doresc multa vointa si putere!

PS: Am pus cateva poze pe Facebook.

PSS: Sper ca sa ajung si eu macar la un antrenament de Insanity 🙂

Post a Comment