Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Bier Fest – Festivalul Berii Bavareze

Câteodată am impresia că nu se întâmplă nimic în Tg Mureş. Şi chiar aşa e… dar sunt şi momente când se supraaglomerează şi e plin de evenimente. Cam aşa se anunţă şi săptămâna aceasta, plină ochi de evenimente. Pe lângă cele electorale pe care noi nu le promovăm sau anunţăm prima chestie e un fel de “Festivalul Berii”.

Ştiţi voi cum era mai demult la Tg Mureş , vara erau două festivaluri, Zilele tîrgumureşene şi Festivalul Berii. Festivalul Berii a dispărut de câtiva ani dar anul acesta se întoarce sub formă de “Bier Zone Fest” în Cetatea Medievală. Din ce am citit pe afiş vor fi 14 sortimente de bere germana dar şi mici şi cârnăciori. Mie mi-ar plăcea să văd currywursti si bratwursti ….

Vineri vor concerta Pacifica cu Leo Iorga de la ora 20:00 iar sâmbătă Pasărea Colibri (ăştia-s un fel de compact) de la 19.30.  Pe lângă asta sâmbătă  se transmite finala Champions League pe un ecran de 16 metri pătraţi. Duminică în schimb va concerta o fanfară de muzică Germană.

Personal o să mă duc să caut cârnaţi nemţeşti, că tot sunt un mare fan…. singurul impediment ar fi vremea , că s-au anunţat ploi până duminică inclusiv şi va fi frig, rău de tot.

Comments (2)

  • Da, asa-i ..bine ca este iarasi…pacat ca se aglomereaza toate intr-un weekend..si dup-aia o luna ne roadem unghiile cu ce facem si unde mergem..

    reply

Post a Comment