Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

2 ani de Outinmures… în curând

Încet dar sigur se apropie  momentul când trebuie să facem happeningul să se întâmple  şi anume să sărbătorim cum se cuvine doi ani de outinmures.  Nu ştim exact data dar cel mai probabil va fi undeva în a doua jumătate a  lunii februarie. Despre cum a fost anul trecut citiţi aici.

Anul acesta mă gândesc să facem şi o mică gală cu diplome şi flori şi să premiem cele mai tari localuri, cluburi, cafenele, mâncăruri, restaurante, fast food-uri şi de-astea. Nu am zis încă la nimeni ideea asta dar ar fi o chestie faină… nu ştiu cum o să o dregem cu spaţiul pentru că dacă facem aşa o să trebuiască să invităm toţi nominalizaţii… plus voi cititorii că sunteţi prietenii noştri(numa’ prietenii ne citesc), plus nişte presă şi o să ne trezim că de la o sută şi ceva o să fim vreo două sute şi ceva iar locuri care să ne primească pe toţi nu prea sunt.  poate se mai supără unii că ei nu iau premiu şi tot aşa.

Oricum să ştiţi că o să fim pe sistem, o să se ţină şi o să fie prin februarie.  totu-i rezolvat, ne mai trebuie sponsori, loc unde să ţinem şi program artistic :)). nu-i chiar asa dar suntem în dileme unde să ţinem.

sugestii, reclamaţii, dorinţe, sponsori?:))

Comments (5)

 • ar fi awesome sa dati premiu pentru cel mai de cacat club/mancare/whatever

  reply
  • Sandra Sc

   Ar fi o idee chiar buna. Da’ nu stiu daca ne permitem bodyguarzi. Lumea face urat la critica.

   reply
 • Liviu

  daca aveti prezenta asigurata puteti recurge la o locatie neutra , eu as recomanda restaurant Asteri , deasupra la Avi-cola , e locatie ok , patroana e de treaba si acolo ar putea incapea vreo 100 de pers pe scaune si inca multi altii in picioare ,o alta locatie ar putea fi Hotel Continental , tot asa locatie neutra , are sala mare si incapatoare si e mai fancy . Iar party’ul sa fie la castigatori 🙂

  reply
 • Liviu

  dar sa fie neutra asta ar fi cel mai ideal si mai corect , altfel ar zice ca “ce mah eu is nominalizat si n’am castigat ? macar asa de fatada ceva acolo … / sau / a fost blat ca mnoh sa tinut la ei si e normal sa castige ei .. ” intelegi la ce ma refer ? in rest spor si asteptam cu drag marele eveniment 🙂

  reply

Post a Comment