17 Jun, Monday
0° C
TOP

2 ani de outinmures.ro

Este o vorbă care spune că timpul zboară atunci când te simţi bine.

Ei bine, iată-ne ajunşi (foarte repede aş adăuga) la aniversarea a doi ani de outinmures.ro. în aceşti doi ani am acumulat mai multă experienţă, ne-am integrat şi mai bine în societatea mureşeană, am recenzat o gamă variata de evenimente, am luat interviuri, am criticat, am fost criticaţi, dar cel mai important este că am fost şi suntem citiţi. Şi pentru că ne-aţi dat curaj, am făcut acum în ajun de aniversare a 2 ani de existenţă, un sondaj de opinie să vedem, cine credeţi voi, cititorii noştri, că sunt cei mai buni din oraş pe zona HoReCa. Noi am cam fost peste tot, am scris despre ei ce ne-a plăcut şi ce nu, acum e rândul vostru să vă daţi cu părerea.

Pentru că aţi votat într-un număr destul de mare, am îndrăznit să organizăm şi o gală de decernare a premiilor outinmures, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiaţi în urma voturilor voastre. Gala de premiere o vom organiza în data de 20 februarie, ocazie cu care am închiriat o sală la Palatul Culturii unde sa va desfăşura întregul eveniment la care sunt invitaţi toţi nominalizaţii plus alţi invitaţi din zona business. Sunt foarte încântată de eveniment, este cu siguranţă evenimentul lunii februarie în Tîrgu Mureş, având în vedere că îi vom strânge în acelaşi loc pe reprezentanţii a tot ceea ce înseamnă HoReCa în Mureş. Am mers şi mai departe de atât, am făcut o analiză pe baza voturilor voastre, studiul acesta ajungând la nominalizaţi, pentru ca toţi să îşi facă o opinie despre preferinţele voastre, a consumatorilor. În cadrul galei de decernare am pregătit mai multe momente, printre care unul artistic, iar maestrul de ceremonii va fi Florin Săliştean.

După ce vom decerna premiile şi vom socializa puţin cu toţi cei prezenţi, ne mutăm cu căţel şi purcel în Old City Pub pentru adevărata petrecere de aniversare a doi ani care va începe la ora 21,30. Anul trecut când am împlinit un an a fost nebunie, nu mă aşteptam să iasă atât de bine, dar a fost excelent. La petrecere sunteţi cu toţii invitaţii noştri, dăm de băut bere şi nu numai, aşa că aveţi numai de câştigat. Dar ce vă rog e să vă rezervaţi din timp o masă, la numărul de telefon al lui Mihai 0746822315 sau la adresa contact@outinmures.ro.

Ce să vă mai spun, am nişte emoţii mari, vreau să iasă totul bine şi să ne petrecem cum se cuvine. La mulţi ani nouă, la mulţi ani şi vouă. Ne vedem la petrecere!!!!

Evenimentul este susţinut de Stalinskaya , Rose Mary , Stella Artois, Anvico şi Albume Foto cărora le mulţumim frumos. 

Comments (4)

 • in old city pub??? noh deja banuiesc cine o luat majoritatea

  reply
  • Sandra Sc

   N-are nicio legatura, dupa alte criterii am selectat localul de party. :))

   reply
 • daca tu spui…

  reply
  • mihai

   o sa primeasca fiecare voturile ca sa nu se cace pe ei… ca vezi doamne. dar doar statistic… matricile de vot nu le dam pentru ca pot fi indentificati oamenii individual dupa email.
   avand in vedere ca un singur dobitoc a facut campanie de vot pentru un local … de ne-am simtit obligati sa trimitem la toata lumea dupa , mai bine as tacea si mi-as pune intrebari.

   reply

Post a Comment