Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Ami în Select Boutique Club

Aveam impresia acum vreo câteva zile că nu prea mai avem despre ce să scriem, că iar nu se întâmplă mai nimic în Mureş. Nimic mai greşit. Iată ce am aflat.

În weekendul 15-17 februarie (declarat de unii Valentine’s Weekend) avem în oraş parte de un concert cât se poate de pop  în Select Boutique Club şi anume concert AMI. O bună parte din 2012 a avut banda prinsă cu piesa Trumpet Lights, piesă care nu sună rău deloc. Alt hit al domnişoarei Ami nu cunosc, dar am înţeles că o să cânte live, poate cucereşte cu vreo altă piesă şi eventual o să mai aflu una două chestii despre ea. Să vedem ce va ieşi.

Până una alta, în 16 februarie ne vedem la Select Boutique Club cu “Tu amor, que dolor”. 🙂 Intrarea la eveniment este 15 lei, începe la ora 23.00, iar numărul de telefon la care se pot face rezervări este 0755 507 488.

Sunt chiar entuziasmată de seara de sâmbătă, mai ies din rutină. Dar am o dilemă… eu cu ce mă îmbrac?

Iar pe 20 februarie, sper că nu aţi uitat, e gala premiilor outinmures, un eveniment de neratat, unde vor fi premiaţi cei mai buni dintre cei buni. Iar apoi mega party, de o să ne tineţi minte până la anul.

 

Post a Comment