Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

A 3-a zi de Electric Castle !

Prima și a 2-a zi de Electric Castle ne-au încălzit bine pentru ultima zi de festival !

Fine, It’s Pink ; Satelittes și Lights Out  au deschis pas cu pas apetitul publicului pentru o nouă zi, seară și noapte, ultima fiind, electrică. Pentru noi Main Stage a fost prima direcție unde CTC (DOC, Deliric și Vlad Dobrescu) au reușit cu ușurință să trezească publicul, doza de energie și pofta de concerte crescând repede în fiecare !
O provocare atât pentru noi,publicul, cât și pentru ei, având în față un public tânăr și critic, Notes&Ties Orchestra  au susținut un foarte mult apreciat concert de muzică clasică. Credeți-ne, a fost una din piesele care fac un festival să difere de toate celelalte!

Mult așteptată de mine, și nu numai, trupa Telepopmusik a urcat pe Main Stage sub aplauzele noastre ! Cu piesele noului album dar și bine cunoscuta ”Breathe” trupa franțuzească a dus la maxim plăcerea ascultării adevăratei muzici electronice !

A-Skillz vs. Krafty Kuts au rupt tăcerea ! O combinație de funk, hip-hop și breaks cu stilul unic de scratching și sampling a celor de la A-Skillz cu cel al celui mai popular Dj/ producător de Party Breaks-Krafty Kuts, a incendiat audiența ! Atmosfera creată a fost întreținută de trupa  Pendulum DJ ft Mc Verse și în miez de noapte de Gojira & Planet H !

O zi lejeră, liniștită la prima vedere s-a dovedit a fi cea mai zguduitoare, cea mai electrică, cea mai energică dintre toate cele 3 !!

Chiar și în zori de zi, @Dance Garden, Dj ShiveR a dansat publicul !

O primă  ediție de Electric Castle care promite un viitor strălucit ! La cât mai multe ediții, la cât mai multe lineup-uri atât de bune și poate, cine știe, la o a 5-a ediție poate vedem și castelul renovat, în plina sa glorie !

Mulțumim Electric Castle pentru acest festival !!

[AFG_gallery id=’6′]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment