Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

GeekMeet Tîrgu Mureş

După ce am făcut cunoştinţă cu conceptul de StartUp Weekend, au venit spre mine tot felul de informaţii legate de antreprenori din domeniul acesta al IT-ului, de discuţii sau mici comunităţi.

Aşa am aflat că la noi în oras, acum o perioadă aveau loc întâniri periodice între genul acesta de oameni geek, cum ei înşişii se autointitulează. Ei bine după o pauza, aceste întâlniri se reiau. Scopul lor în mare parte este transfer de know how între ei, dar şi networking, lucru care mi se demonstează constant cât este de important. Degeaba ai o idee bună, dacă nu ai cu ajutorul cui să o implementezi. Aşa că dacă vă interesează să cunoşteţi oameni interesanţi din acest domeniu al IT-ului, şi nu numai (că doar şi eu mă duc) sunteţi aşteptaţi să vă înscrieţi aici.

Întâlnirea GeekMeet, din fericire, are loc sâmbătă. Vor avea loc dezbateri legate de “începuturile presei în IT, softuri educaţionale, Java şi introducere în Drupal”. Pentru că este un eveniment în toată puterea cuvântului sunt invitaţi şi speakeri să discute pe aceaste teme şi anume : Filip Cherecheş – Toşa (promotorul Geek Meet), Romulus Maier, Eugen Rotariu, Alex Deva, Doru Ilasi şi Zoltán Kisgyörgy. Evenimentul este anunţat şi pe facebook.

Locul ales este hotel Arena str Tamás Ernő nr.1. (situat între sala polivalentă şi fostul Rieder), iar data este 29 iunie, începând cu ora 10.00 la  sala de conferinţe a hotelului. Intrarea se face în schimbul sumei modice de 15 lei, sau 10 pentru studenţi. Ne vedem acolo :).

Post a Comment