Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

A fost un week-end nebun….

De Joi până duminică numai în chefuri am ţinut-o. Joi am fost la Lansare la Lectura #7 citiţi impresiile din linkul dinainte.

Vineri am fost în Old City la  concertul AndărCavăr. A fost nebunie la cutie… de mult timp nu mai fusese atâta lume pe acolo iar  distracţia,  pe măsură. S-au cerut n bisuri , s-a cântat, tot ce vreţi. Am râs şi am ajuns nu ştiu cum iarăşi oarecum netreaz. Dar n-a fost vina mea … Poze găsiţi multe pe Facebook. Baieţii fiind nişte dulci mi-au dedicat piesa Beţivan Ratat :). N-are nici o legătură cu realitatea şi chiar mi-a părut rău că n-aveam mai mulţi bani la mine (în monede de 50 de bani) să arunc cu bani în lăutari. 😉

Sâmbătă am fost la OktoberFest tot în Old City. Din păcate lumea nu prea a colaborat la partea cu costumaţia…dar asta e tipic români. Eu mi-am improvizat de asemenea un costum oarecum bavarez. 🙂 S-au împărţit cârnaţi picanţi, s-a băut multă bere. Au fost ceva concursuri etc. partea cea mai tare e că până la ora actuală cred că e singurul Pub(a se nota că nu e vorba de un club) din Mureş care a avut trupă Live pentru coveruri, Dj pentru Party şi MC. S-a dansat destul de mult, noi am plecat pe la 4 fără ceva şi cam atunci se spărsese cheful.  A fost absolută nebunie din păcate ne-am făcut şi mai muci decât. Poze pe pagină la Old City … eu mi-am dus aparatul dar am uitat cardul în calc.

Astfel că în ziua de duminică n-am mai fost bun de nimic şi deşi la ora 9 dimineaţa am avut toate intenţiile din lume să ajung să-mi servesc ţara se pare că eram mult prea alcoolizat pentru această activitate. Aşa că sorry dragă Anamaria am vrut ….

Mai trebuie să vă povestesc de cafeneaua aia cu cafea din caca de pisică Indoneziană dar în episodul următor.

Post a Comment