Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Abordarea modernă a cancerului rectal inferior

SSCR (Societatea studențească de Chirurgie) Tîrgu Mureș organizează, în domeniul Chirurgiei Generale, o nouă Sesiune de Comunicări Științifice în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș.

Sub coordonarea domnului Conf. dr. Călin Molnar, evenimentul va urmări deschiderea unei discuții despre abordarea modernă a cancerului rectal inferior, dincolo de perspectiva strict medicală și didactică, într-un eveniment științific ce urmărește prezentarea aspectelor ce țin de această patologie într-un mediu destins și non-formal. Sesiunea de Comunicări va fi structurată astfel încât să fie facilitată înțelegerea informației medicale pe substratul asocierii acesteia cu partea clinică și chirurgicală.

Înafară de prezentările susținute de conf. dr. Călin Molnar, studenții Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș implicați în organizarea evenimentului au pregătit fiecare câte o prezentare precum urmează:

Eduard Argatu: ”Noțiuni de anatomie a rectului și a aparatului sfincterian”
Patricia Carmen Chișcariu: ”Fiziologia defecației și a continenței anale”
Cristina Munteanu: ”Epidemiologia și patologia cancerelor jos localizate”

Evenimentul va avea loc în data de 11 mai 2016 la ora 20 in Sala Festivă a Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, intrarea fiind liberă. Vă așteptăm cu drag.

Post a Comment