Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

Concert BluesCore

Un concert se duce, altul vine! 😀

Sufrageria J’ai Bistrotului este, și sperăm că devine și pentru voi, scena preferată!

J’ai Bistrot vă invită la un concert special cu Hanno Hofer – voc/gh, Liviu Pop – drums, Raul Kusak –  Hammond Organ – BluesCore.

BluesCore este un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop. Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri din SUA, în care s-a născut și a evoluat Blues-ul.

Experiența cumulată, în Statele Unite, de către Liviu Pop, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Roomful of Blues și mulți alții, ”justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul și eleganța acestui trio vin de la Hanno Hofer, component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Naturalețea interpretării pe care o dă cântecelor, face ca acest muzician să fie cu totul special.

Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și, totodată, sensibilitatea cu care Raul Kusak reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest trio să fie unic.


Trei artiști talentați, o muzică frumoasă pentru o seară faină tare!

Hai în seara zilei de 17.05.2016 în sufrageria J’ai Bistrotîncepând cu ora 21:00!

O să vă placă concertul! 😀

Se vor tăia bilete la intrare: 20 lei/bilet!

Enjoy good music, good people!

Post a Comment