Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP
Cineplexx Târgu-Mureș

Acțiune, comedie, animație, horror și rock la Cineplexx Târgu-Mureș!

Săptămâna 18-25 iunie vine cu filme pe toate gusturile și chiar și un concert Bon Jovi! 🎥🍿

HITMAN’S BODYGUARD 2: NEVASTA ASASINULUI (N15)

PREMIERA: 18 IUNIE 

VERSIUNI DISPONIBILE: Subtitrat în limba română, Dublat în limba maghiară, 2D Dolby Atmos

DISTRIBUȚIE: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek

SINOPSIS

Cel mai periculos și mai ciudat cuplu din lume – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa. 

PROGRAM: 

SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

MORTAL KOMBAT (N15)

PREMIERA: 18 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română 

DISTRIBUȚIE: Jessica McNamee, Lewis Tan, Josh Lawson

SINOPSIS

În „Mortal Kombat”, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul lordului Raiden, Zeul Tunetului, protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și mercenarul necinstit Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers. Dar Cole va fi împins suficient de tare pentru a-și debloca arcanele – imensa putere din interiorul sufletului său – la timp pentru a-și salva nu numai familia, ci pentru a opri Lumea Exterioară odată pentru totdeauna? uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale.

PROGRAM: 

SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

ALTARUL/ THE UNHOLY (N15)

PREMIERA: 18 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 

DISTRIBUȚIE: Cary Elwes, Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown, Katie Aselton, William Sadler

SINOPSIS

Gerry Fenn (Jeffrey Dean Morgan), un jurnalist căzut în dizgraţie, devenit independent, care alimenta tabloidele despre fenomene supranaturale, este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Sceptic din naştere, Fenn a respins imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn a văzut o adolescentă surdă, Alice (Cricket Brown), şoptind lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp. Ceea ce urmează, spre neîncrederea sa, este o serie de evenimente inexplicabile care au convins localnicii că Alice poate face miracole. 

PROGRAM: 

SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

CONCERT BON JOVI – SPECTACOL UNIC (AG)

PREMIERA: 18 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 

DISTRIBUȚIE: Bon Jovi

SINOPSIS

Trupa Bon Jovi, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame ajunge pe marile ecrane cu un spectacol exclusiv.

Trupa Bon Jovi, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame ajunge pe marile ecrane cu un spectacol exclusiv. Concertul este înregistrat live în New Jersey și va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume. De-a lungul unei cariere legendare, care se întinde pe mai mult de trei decenii, din 1983 când trupa a luat naștere, Bon Jovi și-a câștigat locul printre numele rockului international, și a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall of Fame. Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru mai mult de 35 de milioane de fani și încasări din bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume doar în ultimul deceniu, Bon Jovi este trupa perfectă de rock & roll. 

PROGRAM: 

DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

RAYA ȘI ULTIMUL DRAGON / RAYA AND THE LAST DRAGON (AG)

PREMIERA: 18 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D, 3D, dublat în limba română, 

DISTRIBUȚIE: Cary Elwes, Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown, Katie Aselton, William Sadler

SINOPSIS

“Raya și ultimul dragon”, cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce paceaa și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă.

PROGRAM CINEMA

DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ  

DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

Post a Comment