Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP
cineplexx

Premiere la Cineplexx Târgu-Mureș!

Începând din 25 iunie avem două filme noi la CIneplexx Târgu-Mureș.

FAST AND FURIOUS 9 (AP12)

PREMIERA: 25 IUNIE 

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D Subtitrat în limba română, 2D Dublat în limba maghiară

DISTRIBUȚIE: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

SINOPSIS

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

PROGRAM: 

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

BIGFOOT FAMILY (AG)

PREMIERA: 25 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D dublat în limba română 

DISTRIBUȚIE: Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours

SINOPSIS

Bigfoot Junior revine cu noi aventuri!
Ne întoarcem la familia lui Adam, la câteva luni după aventurile uluitoare ale primului film. Bigfoot este acum faimos și dorește să se folosească de celebritate pentru a schimba lumea. Fiul său, însă, visează la o viață liniștită de familie și este dezamăgit de celebritatea și deciziile tătalui său, în timp ce încearcă să îmblânzească puterile incredibile pe care le-a moștenit. Consolarea îi vine de la menajeria nebună adăpostită sub acoperișul său.
Când Bigfoot este contactat de o organizație non-guvernamentală pentru a ajuta la protejarea celei mai mari rezervații de animale împotriva contaminării de către o companie petrolieră, el zboară în Alaska hotărât să-și pună celebritatea în slujba binelui. Câteva zile mai târziu, întreaga lume este șocată: aventurierul păros a dispărut. Fiul său, Adam împreună cu mama sa Shelly, Trapper un raton neînfricat și Wilbur ursul neîndemânatic, merg împreună în nordul îndepărtat pentru a-și găsi super-tatăl…

PROGRAM: 

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment