Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina

Astra Film derulează, în contextul evenimentelor recente din Ucraina, programul special „Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina”. 

Sumele adunate din vânzarea biletelor pentru „The Distant Barking of Dogs” vor merge către UNICEF, iar cele pentru „This Rain Will Never Stop” (2020) și „No Obvious Signs” (2018) ale Alinei Gorlova vor fi trimise integral regizoarei din Ucraina, care a ales să rămână în aceste zile la Kiev ca să se implice în acțiuni umanitare, alături de organizații de voluntari.

„Este foarte important să înțelegem realitatea din jurul nostru. Așa putem să avem o perspectivă corectă și complexă a evenimentelor. Așa putem să acționăm echilibrat, să-i ajutăm pe cei în nevoie și să avem grijă și de noi. Să ajuți înseamnă și să arăți adevărul. Iar filmul documentar arată întotdeauna adevărul.

Astra Film vă invită să intrați pe platforma www.astrafilm.ro/ro/actiune-prin-non-fictiune-pentru-ucraina și să vizionați filme care prezintă povești din viața ucrainenilor, așa cum sunt ei, cu aspirațiile, credințele și determinarea lor”, 

a declarat regizorul Dumitru Budrala, directorul fondator Astra Film, care organizează de 29 de ani Festivalul Internațional de Film Documentar Astra Film Sibiu.

Uniți putem! Uniți putem ajuta și face lumea mai bună! 🙂

Este un bine ușor de realizat dar cu impact mare!

Post a Comment