18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Adi Red şi Stelian au animat publicul în Saga

Am anunţat concertul din Saga al studenţilor la Medicină şi Farmacie Adrian Red la chitară şi Stelian la voce. Am ales să merg pentru că voiam să văd cum reacţionează publicul la prestaţia lor, asta după ce i-am văzut la concert  din cadrul fesivalului Unifest.

Încep prin a vă împărtăşi că au cântat vreo trei ore şi ceva, cu o mică pauză de 10 minute. Playlistul ales a fost unul de excepţie predominant pop rock, doar coveruri pe sufletulul meu şi al tuturor de altfel. La început lumea era timidă, cânta aşa din scaun dar după vreo ora dejă era plin în faţa scenei, lumea de la mese era în picioare şi cum a spus şi vocalistul Stelian, putea lejer să ia pauze lungi pentru că publicul s-a transformat într-un veritabil cor. Însă el nu a făcut asta, nu a plecat de la microfon, în schimb se citea pe chipul lui satisfacţia de a fi animat într-atât oamenii care cântau la unison.

Concertul a fost acustic, Adrian Red arătându-şi măiestria şi fără chitara electrică. În fiecare acord se vedea/simţea energia pozitivă şi bucuria cu care mânuieşte o chitară. E dincolo de pasiune, cred că pentru el chitara e o a doua natură. De Stelian vă spun că are o voce minunată şi că este o prezenţă desăvârşită. Împreună alcătuiesc o echipă pe care pur şi simplu vrei să o iei acasă, să îţi cânte zi lumină.

Un episod oarecum bizar a fost când un domn a venit şi a luat microfonul, cu acordul lui Stelian,  interpretând o piesă de-a lui Bănica. Nici eu, nici publicul nu am fost mulţumiţi de situaţie şi am început să îl aclamăm pe Steli, chemându-l din nou la microfon. A venit şi concertul a continuat pe făgaş normal.

Per total eu am fost invadată de o bucurie enormă pe tot parcursul recitalului. Îmi plac evenimentele de acest gen şi se simte când e vorba de calitate. Localul Saga a fost ocupat la capacitate maximă şi nu cred că cineva a rămas imparţial la bucuria din sală. Bravo băieţi, promit să vă urmăresc ca o mică groupie.

Post a Comment