Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Internshipuri în străinătate pentru Studenţii sau masteranzii din IT

Tocmai ce am primit pe mail de la Aisec. Mi s-a părut foarte interesant… sunt ceva stagii de internship în străinătate pentru studenţii sau masteranzii în IT. din câte văd sunt şi stagii lungi, 3-18 luni. Ce nu m-am prins e dacă se acoperă costurile de deplasare, masă, cazare, viză  sau nu… că nu scrie pe niciunde iar pâna la salariu trebuie să ajungi acolo şi să munceşti o vreme. Oricum pare interesant. UPDATEAplicantul plăteşte în total 200 de euro înainte de plecare.

AIESEC Targu Mures recrutează studenți din anii trei și patru de licență și masteranzi pentru a pleca în internshipuri internaționale plătite.
Acest program de internship oferă stagii care să contribuie la dezvoltarea profesională a studenţilor şi să-i ajute să se specializeze într-un anumit domeniu de lucru. Ele sunt in mod normal, pe termen lung (3-18 luni) şi implică lucrul pe proiecte de afaceri la organizaţii sau companii. De asemenea, salariul oferit asigură costurile de întreţinere. Printre țările care oferă această oportunitate se numără: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaesia, USA şi Canada.

Cerințele pentru aceste tipuri de internshipuri sunt: un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze și experiență practică în domeniu.

Studentul sau absolventul are oportunitatea de a munci intr-o companie, universitate, ONG sau alte organizatii in domenii legate de tehnologia informatiei sau proiecte de inginerie.

Aceste domenii pot include:

  • Web development and management
  • Software development and programming
  • Mobile application development
  • System analysis and design
  • Network management
  • Database management

Pentru a putea participa la acest tip de internship, sunt necesare abilitati tehnice, experienta si expertiza.
Aplicanţii beneficiază de sprijinul AIESEC Targu Mures înainte şi pe toată durata internshipului şi de sprijinul AIESEC din oraşul în care merg.
Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul oficial. Formularul de aplicare se poate trimite până pe 16 Decembrie 2012.
Nu lăsa ca o astfel de oportunitate să treacă pe lângă tine. Descoperă, Ţinteşte, Excelează!

Pagina AIESEC:  www.aiesecms.ro

Penru aplicarehttp://www.aiesecms.ro/conferinte/global-internship-program-2/technical-internships-bsb/

Pagina FB:  http://www.facebook.com/InternationalInternshipsAiesecTirguMures

Post a Comment