Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

AG Weinberger Band

Am fost aseară la Dublin că am avut “şedinţă” 😉 şi cum atunci când mă duc la baie îmi place să citesc reclame. Iaca peste ce am dat. AG Weinberger în concert la Tg Mureş în Dublin , vineri 14 octombrie de la ora 21.

Eu sunt un amator de blues dar mie îmi place mai mult  cel “original” să zic aşa… cântat de negri în America. Acuma Blues-ul nu e un gen de muzică ce poate fi ascultat de oricine …. sau mai bine zis nu place la toată lumea. Ce am ascultat pe la artiştii români … mi se pare ca e un pic cam sofisticat si cam forţat. Nu are lejereala pe care mi-o transmit americanii. Dar fiind next best thing e ok.

Oricum blues-ul după mine merge cu o băutură bună, wisky si un trabuc. Iar ca all time favorite pentru mine cred că e B.B. King.

Blues de calitate o să auziţi şi vineri de la ora 21. Intrarea e 30 de ron. Iar rezervare la mese face doar după ce achitati un avans de 10 ron, restul urmând să plătiţi vineri când ajungeţi. La băutură e un discount de 20% vineri în timpul concertului. Am sunat azi dar n-au ştiut să-mi spună câte mese sunt deja  rezervate…

Comments (3)

 • Luciana

  ador blues-ul..dar cum se intampla ca mereu cand plec eu din oras se intampla o minune si aici?? ma depaseste :((

  reply
 • Ai de primit o bere de la noi pentru ca altfel nu am fi aflat ca trece “omul” prin oras….

  Cred ca merita sa te uiti cu rabdare la filmuletul acesta(inca nu avea trei ani cand s-a intamplat):

  http://jumatati.blogspot.com/2010/04/message-in-bottle.html

  reply

Post a Comment