17 Jun, Monday
0° C
TOP

Ai trupa? vrei sa te lansezi? avem o sugestie

De Ambient sigur aţi auzit…. “Ambient, casa casei tale!” cred că e cel mai cunoscut jingle radio din Romania pentru magazinele de Bricolaj.

Ce nu ştiaţi aşa cum nu ştiam nici eu, e că Ambient a împlinit în februarie 2013  douăzeci de ani. Vorba aia, La mulţi ani înainte, dar anii aceştia mulţi trebuie sărbătoriţi şi nu oricum ci acasă la fiecare dintre clienţi. Aşa că cei de la Ambient pornesc un turneu prin Ardeal  alături de Voltaj iar pe 20 aprilie ajung la Tîrgu Mureş.  Lista completă aici.

Dar mai important decât atât ei vor să promoveze o trupă care să cânte în deschiderea tuturor concertelor.   Se poate înscrie oricine cu menţiunea că totuşi cântă în deschidere la Voltaj deci să nu fie chiar un cvartet de corzi. În rest trebuie să trimiteţi o piesă demo în format mp3, o poză cu trupa, numele şi nişte descrieri până pe data de 27 martie şi sunteţi înscrişi.  detalii complete

În perioada 28 martie – 2 aprilie trebuie să convingenţi cât mai multă lume să vă voteze(normal că o să punem şi noi muşchiul în acţiune pentru trupele mureşene) iar pe data de 6 aprilie sunteţi în concert cu instrumente şi scule profesionale . Unde mai punem că dacă reuşiţi să câştigaţi competiţia bonus o să vă înregistraţi un EP în condiţii super profesionale.

Eu zic să nu mai staţi şi să vă înscrieţi urgent pewww.ambient20deani.ro şi aveţi şi susţinerea outinmures.ro

Post a Comment