17 Jun, Monday
0° C
TOP

Ghiseul punct ro in Targu Mures

Am scris in postul anterior ca ma duc la primarie sa-mi iau parola pt ghiseul.ro. Am intrebat pe FB pe pagina primariei unde trebuie sa ma duc pentru parola dar nu am primit raspuns. M-am dus la ghiseul de informatii de la taxe si impozite si am aflat ca trebuie sa ma duc la camera 13.

La camera 13 (daca intrati pe usa din fata e prima camera la dreapta) trebuie sa ziceti numai cnp-ul si aresa de mail si primiti o foaie cu userul si parola. Prima data cand va autentificati trebuie sa schimbati parola. Puteti sa modificati si userul pentru ca este greu de tinut in minte, este generat asa ca este compus din cateva cifre si litere. Nu am inteles de ce nu poate sa fie userul adrese de mail, cum s-a schimbat recent si la eon, pana cand am schimbat userul si am observat ca este o limita de 15 caractere 🙁

Dupa cateva zile dupa ce am activat deja contul am primit si raspunsul de la primarie: daca nu aveti user si parola trebuie sa veniti cu buletinul la camera 13 pentru a primi un user si o parola noua.daca aveti user si parola si nu corespund puteti contacta Call centerul ghiseul.ro la telefon 0755044964

Nu uitati ca numai saptamana asta puteti sa mai platiti taxele si impozitele cu 10% reducere si numai saptaman asta mai exista infochioscul din promenada mall. Eu va recomand sa platiti pe net cu cardul Visa, este cel mai comod si puteti sa castigati si niste premii.

Daca platiti cu cardul ajutati orasul sa primeasca titlul de “Orasul Viitorului”. Daca aveti un cont pe FB inscrieti-va pe impozitecucardul.ro si puteti sa castigati unul dintre cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII.

Post a Comment