Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

AIESEC recrutează

Dacă la noi în oraş se întâmplă orice care merită atenţie, noi alegem să promovăm acest eveniment.

Fie că mesajul  e destinat unei game mai variate de oameni, fie că e pe o anumită nişă(cum e în cazul de faţă), îmi place să cred că dăm şi noi o mână de ajutor distribuirii informaţiei. Acest anunţ vizează studenţii care vor să îşi extindă orizontul de alegeri. Am primit un mail pe care l-am paste-uit mai jos, unde puteţi afla mai multe detalii.

“Alege. Experimentează. Devino. MAI MULT!

Păşește cu dreptul pe drumul către o viitoare carieră de succes alăturându-te echipei ce formează cea mai mare organizație de tineri din lume, AIESEC.

Eşti student şi ai spirit de iniţiativă? Ştiai că ce ai învăţat în facultate sau vei învata, poţi aprofunda prin practică şi mai ales, sa te şi distrezi în acelasi timp?

AIESEC îţi oferă mediul în care să faci acest lucru pentru a te dezvolta.

Beneficiază de diverse oportunitaţi de dezvoltare personală şi profesională precum: programe de pregătire, proiecte, posibilitatea de a coordona echipe sau de a pleca într-un stagiu internaţional de practică.

-proiecte
-leadership
-internaţionalism
-muncă în echipă
-fun!

Intră pe www.aiesecms.ro şi completează formularul de aplicare pâna la data de 26 octombrie, ora 23:59.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre ce înseamnă să faci parte din AIESEC, vino joi, 25 octombrie 2012 la ora 18:00, la Evenimentul de prezentare al organizaţiei ce va avea loc în Restaurantul Dublin Irish Pub, din Strada Mihai Viteazu nr 31.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel internaţional, reunind 40.000 de membri din peste 100 de ţări şi teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii şi explorării potenţialului de lideri al tinerilor, o organizaţie care încurajează şi susţine schimbarea.
În Târgu Mureş, AIESEC activează de 13 ani, timp în care a desfăşurat o serie de proiecte dedicate tinerilor şi dezvoltării acestora.”

Comments (2)

 • Cătălin C.

  “AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel internaţional, reunind 40.000 de membri din peste 100 de ţări şi teritorii.” – informația este eronată

  “Present in over 107 countries and territories and with over 50,000 members, AIESEC is the world’s largest youth-run organization.” (www.aiesec.ro)

  reply
  • mihai

   multam 😀

   reply

Post a Comment