Târgu Mureş
31 Mar, Friday
11° C
TOP

Alte trupe anunţate la Peninsula 2013

De fiecare dată când mai aflu că vine o nouă trupă la Peninsula, mi se reactivează gândul că Peninsula s-a mutat de la Tîrgu Mureş :(.

Dar pentru că îmi place să privesc lucrurile şi din alte unghiuri, pun în umbră faptul că s-a mutat şi mă bucur că e la doar 100 de km şi nu cine ştie pe unde la sute de km distanţă.

Anul trecut noi OIM ne-am simtţit foarte bine, de aceea am decis să mergem şi anul acesta. Suntem cu ochii pe tot ce înseamnă Peninsula 2013  asa că vă ţinem la curent pe parcurs (deşi unii dintre voi sigur aţi aflat deja) cu noile trupe anunţate.

Primul nume din ultimul comunicat de presă este Emir Kustirica, alături de formaţia sa The No Smoking Orchestra care vor pune stăpânire pe Scena Mare.

DragonForce (foto) este o formaţie londoneză, înfiinţată în 1999. Ei au o muzică pozitivă, compupusă în primul rând pentru a antrena publicul. În 2008 au fost nominalizaţi la premiile Grammy pentru cea mai bună trupă de metal, iar popularitatea le-a crescut şi mai mult odată cu lansarea piesei Through the Fire and Flames. Trupa se află în România pentru prima dată, aşa că sper să reuşim să îi primim călduros.

Rotfront au fost şi anul trecut şi mi-au plăcut în mod deosebit pentru energia pe care o emană. Versurile sunt inspirate din cotidianul berlinez şi aventurile unui imigrant într-o metropolă având în vedere că membrii fondatori ai Rotfront sunt ucraineanul Yuriy Gurzhy şi ungarul Simon Wahorn, care s-au întâlnit în Berlin. Ascultaţi doar piesa B-style pentru a vă face  o idee.

Trupa de punk americană Marky Ramone’s Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked va concerta de asemenea la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura între 18 şi 21 iulie, la Cluj-Napoca. Marky Ramone este fost toboşar al trupei de cult The Ramones – considerată una din cele mai importante zece trupe din lume.  Trupa acestuia va cânta 32 de piese din repertoriul The Ramones, care vor răsuna la Peninsula în data de 20 iulie. 

Mai sunt foarte puţine zile până la Peninsula. Deja ar cam trebui să se anunţe numele grele care vor veni la festival. Noi vă ţinem la curent orice ar fi :).

Post a Comment