Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
7° C
TOP

Women Walk the World ediţia a doua

Anul trecut m-am angajat să particip la următoarele ediţii ale Women Walk The World şi m-am ţinut de cuvânt.

Duminică, în data de 28 aprilie ora 10.00 m-am prezentat la locul adunării şi anume Lupoaica din faţa Prefecturii. Deşi iniţial trebuia să ne vedem la ceasul cu flori, ne-a fost indicat de către autorităţi să schimbăm deoarece avea loc si un cross de biciclete. Ca şi anul trecut, plimbarea noastră a fost anunţată şi aprobată, de aceea am fost escortate şi acum de doi jandarmi.

Pentru că anul trecut am obosit puţin urcând spre Platou, am schimbat traseul şi am mers spre complexul de agrement Mureşul, weekendul nostru cel de toate zilele. Ne-am strâns aproximativ 20 de persoane şi am pornit prin centru, apoi pe strada Revoluţiei cu destinaţia finală weekend. Am avut şi banner stârnind curiozitatea localnicilor, sper eu cu impact pozitiv.

Scopul întregii plimbări a fost promovarea mersului pe jos, a mişcării în general precum şi protecţia mediului. Pe lângă asta, s-au strâns donaţii care merg în fondul Asociaţiei Femeia Mileniului III, asociaţie care a făcut acest eveniment posibil. ONG-ul Femeia Mileniului III are o filială în Zau de Câmpie, astfel am aflat că şi acolo femeile s-au plimbat, contribuind la promovarea mesajului.

Vremea a fost excelentă şi în acest an, deşi în primele ore ale dimineţii nu părea că vom avea prea mult noroc, de aceea pot afirma că per total a fost un nou succes, o plimbare alături de persoane minunate şi nu în ultimul rând mişcare. Ne revedem şi la anul. Mai mult poze aici.

Post a Comment