Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Am fost la Sherlock Holmes 2

De când avem cinematograf civilizat in the City m-am dat în stamba şi am ajuns în 10 zile de vreo 3 ori pe acolo. Pentru că pot şi pentru că sunt blogger şi sunt mai special :).

Ieri am servit una bucată hot şi proaspătă Sherlock Holmes : Jocul Umbrelor. Vă zic din start că habar n-am să fac un review de filme dar având în vedere că e blogul meu şi alte subiecte mai bune oricum n-am o să mă dau cu parerea.

E un film de acţiune … gen. Adică foarte multe bătăi în stil Matrix cu încetinitorul, glume din topor ca să se prindă absolut oricine şi multe faze SF. De genul la un moment dat într-un tren se trage cu mitraliera se găuresc pereţi explodează trenul şi se rupe pe la jumate iar trenul merge mai departe :)). come on….

Iarăşi pentru un film de acţiune/SF nu are nici o scena de sex. Cum naiba să nu ai măcar un duş ceva să vedem o bucă… un sân mai de doamne ajută? absolut nimic…. mă rog la un moment dat sunt nişte buci dar nu-s genul de buci pe care ai vrea să le vezi ca bărbat consumator de filme de acţiune… sunt ale unui bărbat gras şi urât.

Sincer dacă aveţi altceva mai bun de făcut în viaţa dumneavoastră sigur nu pierdeţi nimic dacă nu vedeţi filmul. Altfel experienţa Cinema City merită, sunet bun, scaune comode , spaţiu de picioare cât vrei. Doar să nu mergeţi când e aglomerat şi plin că nu există garderobă şi n-aveţi unde să vă puneţi hainele dacă scaunele de lângă voi sunt ocupate.

Am văzut oameni dormind la film(la 2 dupa-amiaza) ….

Comments (6)

 • Andreea

  Trebuie sa ii multumim lui Guy Ritchie ca nu i-a pus pe tigani sa vorbeasca in limba romana. Cunosc pe cineva care zicea ca daca ii aude vorbind in romana, asa cum se intampla in filmele The man who cried si Wolfman, se ridica si pleaca din sala. =)))

  reply
 • Dani

  Mie mi-a placut, chiar daca unele scene sunt poate prea SF 😀

  reply
  • Andrei

   Si mie mi-a placut. Mi s-a parut chiar foarte interesant filmul. Are actiune cu carul, e funny si inteligent.

   P.S.: Daca Sherlock Holmes nu ti-a placut pentru ca ti s-a parut “prea SF” inseamna ca nu vrei sa vezi Mission: Impossible – Ghost Protocol. Il stii pe Chuck Norris ? Tom Cruise ii tata-so :))

   reply

Post a Comment