Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Unde schiem? la Toplita deocamdata

Serviciul de informatii speciale al Outinmures.ro a plecat in misiune de cercetare şi culegere de informaţii asupra nivelului zăpezii din judeţul Mureş. Concluzia a fost că în judeţul Mureş n-avem zăpadă…. deci canci schi la Sovata.

Partea bună e că este zăpadă la Topliţa…Din maşina de făcut zăpadă ,binenţeles, că al nostru Cristi (nr. Isus – dar noi prietenii îi spunem Cristi) iar şi-a băut banii de ziua lui şi dupaia n-a mai avut bani de apă şi ne-a lăsat şi anul acesta fără zăpadă. Normal că nici maşina de zăpadă nu merge chiar pe oriunde…. aşa că doar pe pârtia mică e funcţională.  Eu n-am ce să caut pe acolo oricum pentru că sunt un talent înăscut la rupt capul şi cadere din viteză iar ultima dată când am fost pe acolo am crezut că viaţa mea s-a terminat.

2011-12-28-partie-toplita

Ideea e că tarifele la Topliţa  sunt ca anul trecut 2 lei urcarea sau 40 de lei pe zi.  Lume deocamdată nu prea este…. dar cine ştie după ce scriu aceste rânduri cum se umple pe pârtie…. căci , nu-i aşa, avem trafic… avem valoare :D.

Decocamdată cam atât … spor la schi!

Post a Comment