Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP
cineplexx

Animale Fantastice și Băieții Răi la Cineplexx!

Săptămâna aceasta la Cineplexx avem parte de premiera celui de-al treilea film din seria Animale Fantastice, cu un nou Grindelwald, jucat de această dată de Mads Mikkelsen. De asemenea, cei mici se pot bucura de o nouă animație, Băieții Răi.

ANIMALE FANTASTICE: SECRETELE LUI DUMBLEDORE ( AG )

PREMIERĂ: 8 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Fantastic, Aventură, Familie

DISTRIBUȚIE: Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Dan Fogler, Mads Mikkelsen

SINOPSIS

Filmul dezvăluie misterele și motivele ascunse ale legendarului vrăjitor în timp ce se înfruntă cu cel mai mare test al său…o confruntare epică ce îl va marca pentru totdeauna. Pe măsură ce puterea lui Grindelwald crește, Dumbledore devine creierul unei operațiuni cu mize mari, punând la cale un furt care adună o echipă de eroi improbabili pentru a îl doborî pe vrăjitorul întunecat.

Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald. Dar cu o miză atât de mare, cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

BĂIEȚII RĂI ( AG )

AVANPREMIERĂ: 9 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventură, Animație

DISTRIBUȚIE: Sam Rockwell, Marc Maron, Anthony Ramos, Nora Lum (Awkwafina), Craig Robinson

SINOPSIS

Nimeni nu a eșuat vreodată atât de lamentabil în încercarea de a fi bun, ca Băieții răi.

În noua comedie de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci patrupezi este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Niciodată nu au existat cinci prieteni la fel de infami ca Băieții răi – hoțul de buzunare atrăgător, domnul Wolf, spărgătorul atotștiutor, domnul Snake, maestrul deghizării, domnul Shark , „mușchi nervos”, domnul Piranha și hackerița cu limba ascuțită, doamna Tarantula, alias „Webs”.

Dar când, după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, gașca este în sfârșit prinsă, dl. Wolf încheie o înțelegere (pe care nu intenționează să o respecte) pentru a-i salva pe toți din închisoare: Băieții răi se vor face buni.

Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade, un cobai arogant (dar adorabil!), Băieții răi și-au propus să păcălească lumea că s-au schimbat. Pe parcurs, însă, dl. Wolf începe să bănuiască că a face bine cu adevărat îi poate oferi ceea ce și-a dorit întotdeauna în secret: acceptare. Deci, când un nou răufăcător amenință orașul, poate dl. Wolf convinge restul bandei să devină… Băieții Buni?

Filmul îi are în distribuție pe Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Bad Moms) și câștigătorul Emmy Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel).

Bazat pe seria de cărți de succes Scholastic de Aaron Blabey, Băieții răi este regizat de Pierre Perifel (animator, filmele Kung Fu Panda), făcându-și acum debutul în regie. Filmul este produs de Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, co-producător Nacho Libre) și Rebecca Huntley (producător asociat, The Boss Baby). Producătorii executivi sunt Aaron Blabey, Etan Cohen și Patrick Hughes.

PROGRAM: 

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

Post a Comment