Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Orkid – ITLWAS album release mini-tour @ J’ai Bistrot

Orkid ajunge la J’ai Bistrot Târgu Mureș, în cadrul turneului de promovare al celui de-al patrulea material discografic, albumul ”In the Light We Are Safe” (ITLWAS)!

Noul album este un melanj din 12 piese în registre și stiluri foarte diferite, de la indie și shoegaze, la punk, post-metal și chiar black-gaze, unite de un fir narativ care se zbate între lumină și întuneric, între pace și demență, între extaz și disperare.

Vlad Ilicevici (chitară, voce, synth-uri):

In the Light We Are Safe este un material la care am lucrat mai bine de 4 ani și pe care l-am înregistrat pe parcursul ultimului an la VdV Music Studio, avându-l ca producător pe Adrian Despot. Totodată, una dintre piese este o colaborare cu un prieten bun de-al nostru, care s-a mutat acum mulți ani în New York, Florin Draica (aka Depth Charge), și cu care am avut ocazia să lucrăm în vara asta, la noi în studio.”

Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, care își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid a lansat primul lor LPStanding Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și single-ul Daily Extinction (noiembrie 2018), prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

În cei 5 ani de existență, Orkid a susținut peste 100 de concerte, a cântat în deschiderea unor formații care i-au marcat existența încă din tinerețe: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Emil etc.

Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, trioul este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Orkid sunt:
Vlad Ilicevici: chitare, synth-uri, voce
Radu Pop: percuție, synth-uri
Mihnea Dumitrescu: bass

Sâmbătă, 16 aprilie 2022 de la ora 20:00, hai la J’ai Libe Music!

La intrare se vor tăia bilete! Le poți achiziționa de AICI!

 Presale (limited): 20 lei

 Full Price: 30 lei

Comandă albumul digital AICI!

Ești gata de un concert tare fain? După o așa lungă pauză, noi zicem că vine exact la fix! 😀

Post a Comment