Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

ANULAT – Viţa de Vie Acustic la Palatul Culturii – 24.11

CONCERTUL (SI INTREGUL TURNEU, DE ALTFEL) A FOST ANULAT DIN MOTIVE NECUNOSCUTE DECAT DE ARTISTI. 🙁 M-am bucurat prea repede…

Cunoscuta (şi dragă mie) trupă rock Viţa de Vie aniversează anul acesta 15 ani de activitate, aşa că artiştii au pornit într-un turneu de promovare al noului lor proiect – Viţa de Vie acustic, turneu de care am aflat la Peninsula (şi vă ziceam aici), urmând cât de curând să lanseze şi un album cu celebrele piese ce i-au consacrat, însă lucrate în această variantă unplugged.

Eu m-am îndrăgostit de această idee încă de când am auzit de  primul concert din Bucureşti de la Opera Naţională, iar apoi am văzut şi câteva filmări… Biletele au fost Sold Out, evident, încă dinaintea zilei de concert, iar asta i-a încurajat să pornească într-un turneu, planificând concerte de acest gen în 15 oraşe. Din fericire şi surprinzător, sincer, Tg. Mureş e unul dintre ele.

“Membrii trupei Viţa de Vie le vor oferi fanilor posibilitatea de a reasculta melodii de succes, transpuse într-o manieră inedită pe instrumente reci. ”Visele”, ”Vinolamine”, ”Liber”, Basul și cu toba mare”, ”Ce contează” sau ” Praf de stele” sunt doar câteva dintre piesele reorchestrate în variante acustice ce vor răsuna timp de aproximativ două ore pe scenele sălilor de spectacol.”

Mie mi se pare ceva inedit, şi fără dubiu vor fi două ore incredibil de frumoase. Pentru mine cel puţin, cu siguranţă. E un cu totul alt fel de concert rock.

Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii, într-o sâmbătă, pe data de 24 noiembrie, de la orele 19.30, iar bilete de cumpărat găsiţi aici şi cred că şi la caseria Palatului Culturii. În altă ordine de idei, see you there, right? 😀

One of my personal favourites.

Post a Comment