Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
4° C
TOP

Artmania 2013 – prima zi pentru mine

V-am spus săptămâna trecută că o să servesc una bucată festival rock de unul singur (relativa treabă cu singurătatea). Vă spun sincer că mi-a fost dor de feelingul ăsta de GIGI rock. Cu tot felul de oameni îmbrăcați în negru , cu motocicliști, cu gagici cu corsete și machiaje negre, haine de piele and so on. Nu cred că se compară nimic cu asta…

Doar plecatul din Tg Mureș a fost o adevarată aventură că probabil cei care îmi sunteți prieteni pe facebook, sau nu, ați auzit că toată săptămâna am căutat pe cineva să mă aducă la Sibiu și n-am găsit. Am plecat cu autobuzul. Dar pentru că în taxi mi-am uitat portomoneul cu toate actele o trebuit să caut pe cineva care a pornit mai târziu să-mi aducă portomoneul. Mulțam Octav (de la Office pentru necunoscători). E și dacă tot l-a adus după Târnăveni am continuat drumul cu mașina :))

Ca festival Artmania e micuț; practic e cât e Piața Mare… cu scena pusă în partea către piața mică. Berea disponibilă e Turborg, țigările Pall Mall. Și evident eterna întrebare, ești fumător? :))  Se plătește cu jetoane, un jeton 5 lei.

La capitolul muzică eu am prins , Amaranthe, Haggard și Within Temptation. Ca și feeling cel mai fain mi s-a părut la Haggard. Atmosferă faină, oameni ca lumea, multă lume… mai multă decat la Within Temptation. Se și simte că ei cântă de plăcere și cumva muzica are suflet. Singura problemă a fost cu microfonia de mai multe ori pe parcursul concertului s-a făcut microfonie la Haggard. La Within Temptation a fost lung concertul, o oră și jumătate, dar nu pot spune că a fost cine știe ce… ei cântă nouă ne place o lălăim un pic și gata. Oameni și oameni, gusturi și gusturi.

În rest sunt destul de mulți mureșeni la Artmania, mulți officers, și e chiar fain că tot orașul e plin de rockeri :))

Post a Comment