Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Artmania: live coverage next week

Artmania a rămas ultimul festival rock din Ardeal.  Deşi la Bucureşti există bani şi sunt o tonă de concerte tari,  cam toate cocertele şi festivalurile  de muzică o sug rău de tot la capitolul atmosferă. Acolo am impresia că se adună toţi idioţii care nu pricep exact care-i treaba dar ştiu că trebuie să fie acolo că e cool. Şi au bani ca să-şi permită prostia asta…

Dar revenind la oile noastre, după ce Peninsula a devenit ce a devenit(nu putem defini în termeni omeneşti)  Artmania rămâne unul din ultimele bastioane ale GIGIrock-ului. Ştiu că este rock festival şi la Rupea, chiar şi la Tg Mureş … dar sunt cel mult underground cu câteva sute de participanţi.

Noi o să fim la Artmania, prin delegarea subsemnatului atat ca reporter cat si ca fotograf, începând de vineri  ca să prindm  Haggard şi Whithin temptation.  Om vedea ce şi cum o fi, trebuie să recunosc că am nişte aşteptări având în vedere failurile de anul acesta.

Aşa că , mâna sus cine mai vine la Artmania că poate ne combinăm la cartela şi mergem împreună la Sibiu 😀

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *