Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Artmania 2015 – Last one standing

Nu sunt eu cunoscut ca fiind un mare rocker dar să zicem că apreciez muzica rock imediat după trupele mele de suflet, pe care nu le voi enumera aici că nu are sens.

Ideea e că piața pare să se contracte în zona rockului, practic din spate nu vine nimic și iubitorii de rock tot îmbătrânesc, iar  trupele noi nu se ridică la anvergura celor din all time classics. Așa că, evident, și piața evenimentelor de gen se restrânge.

În România a mai rămas un singur festival mainstream, de muzică rock, Artmania Sibiu . Are 10 ani vechime și strânge anual 10-20 de mii de oameni. Eu îl recomand din tot sufletul că e un festival bun, cu nume mari, Anathema & Apocalyptica. Iar anul acesta, spre deosebire de alți ani, are și intrarea gratuită, deci mă aștept să fie centrul muzicii rock din Romania.

Așadar dacă nu aveți treabă weekendul viitor vineri și sâmbătă, 31 iulie – 1 august, ne vedem la Sibiu să “gigigigi” un pic.

Toată săptămâna următoare, la Sibiu, e dedicată culturii rock, cu tot felul de evenimente, așa că dacă nu știți ce să faceți în concediu v-am dat o sugestie. Dar se termină cu Artmania Festival, ceea ce contează.

Post a Comment