Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP

Ce trebuie să știi înainte de a ajunge la Airfield Festival?

În mai puțin de 5 zile, Airfield Festival își deschide porțile pentru pasionații de muzică, zbor și joacă. Pentru a trăi la intensitate maximă toate cele 4 zile de festival (30.07 – 02.08.2015) este bine de știut că:

 • Aerodromul Măgura, locul de desfășurare al festivalului, se află între orașele Sibiu și Cisnădie, la 5 km distanță de Sibiuwww.airfield.ro/cum-pot-ajunge/
 • Accesul în zona aerodromului va fi permis începând de joi – 30.07.2015, ora 10 am atât pentru cei care și-au achiziționat abonament (cu sau fără campare) cât și pentru cei cu bilet pentru o zi.
 • Camping-ul și toate facilitățile cu care este dotat (dușuri, toalete, puncte de prim ajutor, securitate) vor fi disponibile doar pentru cei care și-au cumpărat abonament / bilet cu campare. Accesul în zona de camping se face pe baza unei brățări speciale. Camping-ul va fi deschis 24 de ore pe zi, începând de joi – 30.07.2015, ora 10 am până luni – 03.08.2015, ora 12 pm. Prețul unui bilet pentru campare este de 30 lei/de persoană și asigură acces în camping pe toată perioada festivalului. Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, MyTicket.ro și TomTix.ro sau de la punctele de vânzare amplasate la intrarea pe aerodrom.
 • Participanții trebuie să dețină asupra lor un act de identitate valabil.
 • Accesul pe aerodrom sau în zona de camping cu următoarele obiecte va fi strict interzis: arme, droguri, alcool, alimente, sticle, conserve, umbrele sau animale. Regulamentul complet este disponibil aici – regulament
 • Odată ajunși la festival, participanții pot să-și procure, gratuit, broșura festivalului care conține harta festivalului, programul pe cele 4 zile, detalii despre artiști, informații și tarifele pentru activitățile aviatice și o lista a tuturor activităților sportive, artistice și recreaționale. Harta și programul pot fi accesate rapid și online.
 • Lineup-ul complet al festivalului poate fi răsfoit aici
 • Zonele de skatepark și dirt park vor fi deschise celor pasionați de sporturi extreme zilnic între orele 11 am – 8 pm. Pentru cei cu chef de joacă sau cu zel de creație, o sumedenie de activități vor fi disponibile în perioada festivalului, în intervalul orar 11 am – 8 pm: demonstrații de graffiti, tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, bătaie cu pistoale de apă, baloane uriașe de săpun, tur ghidat pe biciclete, ateliere handmade și de creație susținute de Magic Hands Studio și Incubator 107 Sibiu, workshop de pictură sau show-uri de parkour. Viitoarele rock staruri își vor putea face încălzirea în garajul rock în fiecare zi, între orele 2 pm – 11 pm. Cei cu valențe artistice vor avea la dispoziție un workshop de pantomimă (între orele 1 pm – 2:30 pm în zilele de 30.07 și 02.08 și între orele 12 pm – 1:30 pm în zilele de 31.07 și 01.08) și un workshop de improvizație (între orele 4 pm – 5:30 pm în zilele de 30.07 și 02.08 și între orele 2 pm – 3:30 pm în zilele de 31.07 și 01.08).
 • În zona de food court sau la unul din cele 7 baruri, amplasarea lor poate fi verificată pe hartă, te alimentezi pentru 24 de ore de distracție pe zi. Mâncare cu specific românesc, indian, german și belgian, burgeri sau produse de patiserie vor fi atracția zonei de food court. La bar vei putea servi un cocktail, o bere cu prietenii, o limonadă răcoritoare, un fresh sau o cafea cu aromă de vacanță.
 • Plata produselor și a serviciilor în incinta festivalului se va face exclusiv cu jetoane care vor putea fi achiziționate doar la fața locului din puncte special amenajate.
 • Pentru cei care vin cu mașina la festival va fi deschisă o zonă de parcare cu 5.000 de locuri disponibile. Tariful va fi de 10 lei pentru fiecare intrare. Aerodromul va fi legat de orașul Sibiu de o linie specială de autobuz, bilete și rezervări aici. O altă modalitate de a ajunge la aerodrom este transportul cu taxiul. Compania 924 va oferi un preț promoțional participanților la festival: 20 lei o cursă între aerodrom și oricare punct din orașul Sibiu.
 • Abonamentele achiziționate la intrare vor avea un preț diferit față de cele cumpărate în avans. Mai multe detalii despre abonamente și bilete pentru o zi, prețuri și modalități de achiziționare aici .

Acestea fiind spune, nu ne mai rămâne decât să…ne vedem acolo, nu? 😀

Post a Comment