Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Ascotid Trail Race ediția Nr. 5

Ascotid te pune în mișcare și te vrea câștigător în ziua de 29 septembrie 2019! 😀

Inițiatorii acestui trail race sunt membrii Ascotid (Asociația copiilor și tinerilor diabetici Mureș), o asociație non-guvernamentală înființată în anul 2006, care militează spre educarea și sprijinul copiilor cu diabet zaharat insulino dependent și nu numai.

Acțiunea sportivă urmărește, în primul rând, asocierea dintre activitatea fizică și starea de sănătate, legătură care se eclipsează reciproc, având la bază prezența unei pasiuni care este dată de parcurgerea câtorva kilometri pe poteci marcate, care este dată de starea de bine prin care organismul trece. 

ASCOTID Trail Race

Probele anunțate de organizatori sunt:

  • Semimaraton 21 – 22 km, 611 m diferență pozitivă de nivel; locul de start al probei: Platoul Cornești. Traseul cam așa va arăta (imaginea de ⬇️) sau îl găsești la ACEST LINK iar înscrierea se poate face AICI sau la fața locului. Mai multe detalii găsești pe pagina siteului.
  • Cros 10 km, 302 m diferență pozitivă de nivel; locul de start al probei: Platoul Cornești. Datele despre traseu le găsești AICI iar înscrierea o poți face accesând linkul ACESTA.
  • Cursa copiilor 0.8 – 1.6 km și Cursa Mami și Bebe 0.8 km a căror detalii le găsești dacă dai click pe cuvântul ”cursa”! 😀

Cam așa a fost ediția de anul trecut (ca să îți faci o ideea, dacă nu ai participat sau asistat deja) 😀

Fără doar și poate există și un regulament pe care te sfătuiesc să îl citești înainte de a alerga cu drag și spor. Citește-l de AICI!

…și dacă ai vreo nelămurire, întrebare, reclamație (sper să nu ai) sau laudă (chiar sper să o ai), formularul de Contact îți stă la dispoziție.

Așadar, ne vedem duminică 29 septembrie 2019, la START , ora 09:00, Platoul Cornești!!!

Ascotid = pași mulți alergați pentru sănătatea ta fizică și psihică! 😀


Post a Comment