Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Expoziție de fotografie din arhiva azopan.ro

Uzina Foto va fi în acest weekend gazda unei arhive foto – Fototeca Azopan!

Azopan este o arhivă foto online care își propune salvarea și publicarea patrimoniului fotografic analogic din România. Colecția dorește să publice cât mai multe din milioanele de poze realizate analog, păstrate în adâncul sertarelor, în pod, pe rafturile din depozitele muzeelor sau cele care existau numai pe suport negativ.

Fototeca se bazează pe munca voluntară a editorilor și se adresează ție și tuturora, oferindu-ți posibilitatea de a îmbogăți colecția cu patrimoniul fotografic propriu.

Hai să vezi câteva imagini inedite care ilustrează orașul nostru mic și împrejurimile. Fără doar și poate te vor surprinde și, poate vei ajunge să spui că: ”era mai frumos atunci!”

Poți vizita și viziona arhiva foto în perioada 6 – 8 septembrie 2019 de la ora 18:00.

🔘 𝐃𝐨𝐧𝐚ț𝐢𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭ă : 𝟏𝟎 lei; donație cu ajutorul căreia se vor acoperi consturile necesare organizării evenimentului.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Daaarr…. până atunci, dacă ești un adevărat iubitor al sportului, în special al fotbalului, hai la “Sport & The City” la Uzina Foto, în seara zilei de 5 septembrie 2019 începând cu ora 21:45 pentru a urmări meciul dintre România și Spania, în preliminariile Euro 2020.

Meciul se va putea viziona pe “ecranul” de mari dimensiuni montat în curtea fostei uzine, sau în interiorul halei, în cazul în care vremea este nefavorabilă.

Porțile uzinei vor fi deschise publicului începând cu ora 20:00. Locurile la mese sunt limitate!! Trebuie să îți spun că spațiul dispune de food truck & bar, așadar hai fără provizii că Uzina Foto le are pe toate! 😉

Hai România!!! 😀

Post a Comment