Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Au început înscrile pentru Neymar Jr’s Five!

Vești bune pentru iubitorii de fotbal!  Neymar Jr’s Five, turneul global de fotbal 5-la-5, revine în România și la noi în oraș în data de 29 aprilie 2017!! 
Cea mai bună echipă din țară va reprezenta România la finala mondială din Brazilia, unde vor avea șansa să-l întâlnească pe Neymar Jr., cel care a pus bazele acestui proiect. 

Neymar Jr’s Five

este un turneu de fotbal cinci-la-cinci cu o caracteristică aparte: de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă pierde un jucător. Astfel, jocul devine foarte tehnic, dar și foarte tactic.  În plus, trebuie să-ți surclasezi adversarii în mai puțin de 10 minute pentru a câștiga meciul.
Competiția a debutat anul trecut cu peste 65 de mii de participanți din 47 de țări, printre care și România, luptând pentru titlul celui mai mare turneu de fotbal 5-la-5 din lume.
 

În 2017, Neymar Jr’s Five revine cu îmbunătăţiri:

mai multe ţări participante (53) şi cu o schimbare în regulament care va permite şi mai multor jucători să participe. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Noutatea din acest an este faptul că doi dintre componenţii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.
 
Fă-ti echipă și începe călătoria spre Praia Grande! Înscrie-te pe neymarjrsfive.com! 

Câteva chestii interesante despre Neymar Jr’s Five:

•             10.000 de echipe au participat la ediția din 2016
•             În total, peste 65.000 de jucători s-au înscris
•             Au avut loc turnee de calificare în 47 de țări de pe 6 continente
•             Câștigătorii etapelor locale acced în finala națională din țara lor. Campionii naționali pleacă în Brazilia la Finala Mondială Neymar Jr’s Five
•             Finala din 2016 a fost găzduită de Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia
•             Campionii mondiali din 2016 au fost “Anjos da Bola” (Îngerii mingii) din Rio de Janeiro, având în componenţă jucătorii cu vârste între 20 și 22 de ani
•             Finala din 2017 se va juca tot acasă la Neymar Jr, la Insitutul Projeto Neymar Jr, în iulie
 
Mai multe informații găseștii pe neymarjrsfive.com și facebook.com/neymarjrsfive.
#neymarjrsfive 

Post a Comment