Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

P!nk la Sziget 2017!

E primăvară, iar acest lucru se vede și la noi pe pagină: începem să vorbim tot mai mult despre ce se va întâmpla mai interesant la vară în materie de festivaluri! Am vorbit câte ceva de Untold, Airfield, Electric Castle; am vorbit și de un festival fresh, care dorește să repoziționeze Mureșul pe harta festivalurilor de referință de la noi: AWAKE Festival; dar nu ne limităm doar la țară. Mergem și peste graniță, direct în Budapesta!

Sziget Festival ajunge în anul acesta la ediția cu numărul 25! La fel ca-n fiecare an, insula Óbuda, alintată „insula libertății” de către szitizeni, va fi gazda pe durata a 7 zile, între 9 și 16 august, a celui mai mare festival din partea noastră de Europă. Muzică 24/7, sute de concerte, peste 50 de spații de spectacol, mii de artiști și performeri din toate colțurile lumii. Acesta e Sziget în câteva cuvinte.

P!nk, arhicunoscuta cântăreață de pop de peste Atlantic, va deschide seria de nume mari care vor concerta în cele 7 zile de festival pe data de 9 august. Artista a mai concertat la același festival în urmă cu exact 10 ani, dar multe s-au întâmplat de atunci: a mai lansat 2 albume de mare succes (Funhouse și The Truth About Love), hit-uri internaționale (Raise Your Glass, Just Give Me a Reason, Just Like Fire, etc.) și zeci de premii, printre care și un Grammy.

 Alți headlineri pe care noi îi considerăm demni de menționat sunt: Kasabian, Major Lazer, Flume, alt-J, Two Door Cinema Club, Interpol, Tom Odell, Rudimental, Metronomy, etc.

Dacă v-am stârnit interesul, vă spunem că puteți găsi absolut toate detaliile despre achziționarea unui bilet, aici. În principiu,biletele la preț redus vor fi disponibile până în 31 mai, asta în cazul în care nu vor fi sold out până atunci. 😀

FB Event

Post a Comment