Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

Autofest 2011 Promenada Mall

No mă ştiţi voi mare fan al companiei de Evenimente şi modele Malio care de când nu mai are modele s-a apucat de evenimente. Şi s-au facut ei parteneri cu marele mall mureşean Promenada.  Şi tot fac ei evenimente …. unele mai ratate ca altele şi de fiecare dată când ai impresia că mai prost de atât nu se poate mai inventează unul.

Dacă vă deranjează o maşina care circulă prin oraş cu boxe şi cu remorcă mare în spateşi care anunţă tot felul de prostii(pe care nu le puteţi înţelege oricum)e de la ei.  Pentru că atâta pricep ei din publicitate. Îi mai ştiţi pe ţiganii care umblau cu sticle şi borcane? no acesta e nivelul maxim de marketing la care au putut ajunge fetele minunate de la Malio.

Pentru weekend  au anunţat un super eveniment. Cu cei 22 de participanţi care o să prezinte, citez din Citynews : “Cele mai noi marci de masini, tuning show, piese si accesorii auto, echipamente si scule pentru service, servicii de asigurari si leasing auto, pot fi gasite la sfarsitul acestei saptamani  la ,,Autofest”. ignorăm partea cu cele mai noi mărci de maşini pentru că nu ştim dacă e din vina ziaristului care nu face diferenţa dintre marcă şi model sau a tutelor de care suntem siguri că nu pot face această diferenţă. 

Adică ace , brice şi carice. Un fel de 22 de feluri fără rost la care nişte firme disperate au plătit nişte bani degeaba că poate poate or vinde şi ei ceva în curtea combinatului promenada mall. Eu încă mă minunez de cât de fraieri pot fi unii să le dea bani la piţipoancele astea. Anul acesta cred ca e al 4 eveniment care îl fac : au avut de cosmetice şi frumuseţe, a fost praf, s-au ocupat de miss tg mureş , a ieşit pulbere, au facut un targ medical… absolut de rahat.Domeniul auto  era chiar un domeniu neacoperit …. o dau cu mucii de gard şi aici ca pe viitor să nu mai putem organiza nimic în oraş. Absolut nimic…

În caz că vreţi să vedeţi ceva fain în domeniul auto haideţi în acest weekend pe malul mureşului ca e ” Bug Fest“!

PS: Şi dacă ştiţi cum să daţi de ele să le transmiteţi deosebita mea consideraţie detaliată mai sus!

Comments (1)

  • Bompa

    intradevar dezgustator acest autofest……mi-am luat aparatul foto credeam ca prind ceva masini faine…..mai bine am mers la auchan sa mananc un pui la rotisor!

    buna buna asta cu malio si cu muci in fasole:))))

    reply

Post a Comment