Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Pizza Hut?….. la Cluj

Eu sunt fan  restaurante de-astea de tip franciza. Mec, KFC, burger king, Pizza hut … orice americanism de genul asta e “must try” pentru mine.

Dar în Tg Mureş nu prea avem nimic aşa că de multe ori trebuie să mergem la Cluj pentru un film , shopping, sau ca să mâncam ceva bun.  Astfel  că oarecum acest post are ce căuta pe aici la noi din simplul motiv că sunt o grămada de mureşeni care fac ca mine.

Na şi după ce am vizionat Harry Potter and the deathly hallows 2 în  3D la un cinema decent (Cinema city) am zis că-i ok să şi mâncăm ceva.  Am mers la Pizza Hut în Iulius mall că avea o ofertă super atragătoare: Plăteşti   19.90 lei şi mănânci câta pizza poţi.  Şi în aceeaşi gamă … plăteşti un pahar de suc la 5 lei şi bei câte poţi.

Noi am fost 4 aşa că la 25 de lei /persoană am ieşit oarecum bine. am mâncat în medie  3 pizzuci că nu le poţi spune altfel. sunt un cam cât un langoş de la noi cu smântână şi caşcaval.

Acuma despre Pizza hut , cel din Iulius Mall. Servirea e ok, doar că par un pic aiurite fetele care lucrează acolo. Mai uită ce le ceri nu ştiu întotdeauna ce să-ţi răspundă dar sunt amabile şi se rezolvă orice într-un final aşa că nu e problemă.

Despre pizza… aici am multe de comentat. Dar să încep cu ceva de bine… au cel mai bun blat de pizza ever mâncat de mine. Blatul clasic e minunat. Că o pizza normală e foarte mică…  cea mai ieftină (în afară de margherita)  costa 14.90  şi pot să garantez că nici o femeie nu se satură cu o pizza de-asta.  Deja dacă iei o pizza specială sau completă te costă chiar 17 sau 20 de lei la dimensiune normală.  De banii ăştia mănânci o pizza ca lumea oriunde altundeva decât la pizza hut.  Ce e iarăşi super nasol… n-au Ketchup, nici sos nici nimic. pizza e goală. Eu pot să înţeleg că aşa e în America şi ca eu sunt cioban dacă îmi pun sos pe pizza dar dacă eu vreau treaba asta n-ar trebui să pot?

Ca şi gust mie mi s-au părut toate cam la fel ….  iar alea picante nu prea pişcă.  Iarăşi ce vă pot zice nasol că sunt sortimente de pizza cu carne de porc şi vită care seamănă a carne din conservă. cam ca aia cu care-mi hrănesc eu pisica…

Acuma dacă prindeţi oferta cu mănânci câte pizza poţi e ok… cu condiţia să puteţi mânca minim 3., altfel nu ieşiţi în caştig.În rest toate bune… pentru mers văzut încercat a meritat… dar puţin probabil să ma transform în client fidel cum sunt la KFC de exemplu.  😛

oare în Tg Mureş nu vom avea niciodată un cinematograf cât de cât?

si asta e oferta de care vă ziceam

 

Comments (3)

  • Trebuie sa ne extindem, urmeaza un outincluj 🙂

    reply
  • Bompa

    in curand am auzit ca se va deschide unul in promenada mall.inca nu stiu sigur pe cand…

    reply

Post a Comment