Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
32° C
TOP

Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor!

Sunt convinsă că şi voi asemenea mie, aţi auzit de mitingul aviatic, care are loc la noi în oraş o dată pe an (cred) .

Ei bine, a sosit iar perioada aceea a anului, când avem parte de zboruri spectaculoase şi sărituri cu paraşuta executate de profesionişti.

Evenimentul se desfăşoară weekendul ce vine, un weekend plin cu de toate, dar acesta pare evenimentul cel mai antrenant. Noi o să avem acolo un reprezentant care va “transmite” de la faţa locului.

Am reuşit să obţin câteva informaţii despre minting şi anume că vor evolua: lotul naţional de acrobaţie Hawaks of Romania în formaţie de 4 avioane extra 300 L , Pelicanii României în formaţie de 4 avioane Zlin , Lotul naţional de paraşutism LRCL şi LRC + avioane particulare. După eveniment se vor putea face zboruri contra cost deasupra oraşului cu avioane particulare. Preţul va fi de 70 RON/Persoană – 15 minute (minim 3 persoane). Informaţii şi rezervări puteţi face la nr 0727 799 107, dar şi pe pagina de facebook a evenimentului.

Evenimentul Aero 2012 – Sky is not the limit a ajuns la ediţia a 3-a şi se va desfăşura sâmbătă 26 mai ora 10 la aeroclubul Elie Carafoli Tîrgu Mureş, strada Libertăţii nr 120. Intrarea e liberă :).

Post a Comment