Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

AWAKE: Day 1

Here we are: a început festivalul pe care îl așteptam deja de ceva vreme. AWAKE, welcome back! AWAKE: Day 1

În prima zi am avut stropi de ploaie, muzică bună și bineînțeles plimbări prin părculețul plin de copaci. Atmosfera e foarte faină, oamenii au făcut o treabă bună, chiar nu am ce comenta, sunt mândră de ce au reușit să realizeze.

Și treaba cu rearanjarea scenelor oarecum a garantat o sonorizare mai bună, nu se mai bruiază reciproc. Zona de la Castle Lounge e tare faină, luminoasă, confortabilă și adună mulți fani. Am reușit să prind chiar și o parte din România Neîmblânzită ieri, iar fanii teatrului pot vedea astăzi două piese la scena de filme.

Mie festivalul ăsta îmi dă un foarte mare vibe de SummerWell, dar cu mai multe opțiuni. Chiar nu te simți ca la un festival oarecare, iar efectiv plimbatul dintr-un loc în altul îți dă o senzație de lejeritate pe care nu o ai în alte locuri. Ador faptul că după un Electric Castle marcat de cozi uriașe și mulțimi groaznice, aici primești ce vrei foarte repede, ai doar câțiva oameni în față întotdeauna, atât la baruri, cât și la food court. Nu au suprapopulat zona doar de dragul de a face mai mulți bani, nu te simți apăsat.

Ivan and the Parazol, The Parlotons și Morcheeba au făcut o atmosferă foarte faină, bune nume, bună muzica. La final, Shiver cu al său Shiver Show a fost ca de obicei on top, mă dor picioarele groznic azi de la atâta țopăit, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, this guy is good.

Astăzi dansăm pe OCS, Subcarpați (pun pariu că iarăși nu o să ai loc la scena mare la ei dacă nu ajungi la timp), Akua Naru, Vița de Vie și Wilkinson. Ah da, și pentru cei care își doresc să participe, mâine se va desfășura concursul care va desemna the King and the Queen la Awake, deci pregătiți-vă outfitul funky-royal.

Mâine revin cu și mai mai multe detalii, today is all about the music (și pizza de la Camionetta)! Party away! 😀

Post a Comment