Târgu Mureş
21 Mar, Tuesday
8° C
TOP

Awake Festival 2020 – noii headlineri anunțați

  • Awake Festival, festivalul boutique care se află la cea de a patra ediție anunță o serie nouă de artiști care așteaptă să vă încânte.
  • Festivalul va avea loc în perioada 14-16 august pe spectaculosul Domeniu Teleki din Gornești, Mureș. Aflat anul acesta la cea de a patra ediție, festivalul AWAKE promite a fi o experiență eclectică unde cei prezenți se vor putea bucura de muzica bună 3 zile si 3 nopti, înconjurați de arbori seculari și arhitectura baroc. AWAKE#4 este spațiul ideal pentru cei care doresc să evadeze din oraș, aglomerație și starea de indiferență.

Artiști noi

  • Prima rundă de artiști anunțați la Awake Festival a cuprins nume precum: JPCooper, Dubioza Kolektiv, Vița de vie „în corzi”, Zagar sau Grasu XXL iar acum line-up-ul a fost completat cu binecunoscutul artist israelian Asaf Avidan, precum și AsianDub Foundation, White Lies, Camo & Krooked, Dimension, Hybrid Minds, Oddprophet, Trampa și mulți alții.
  • Astfel că anul acesta la The Cube Stage fanii vor putea să îi asculte pe: JP Cooper,Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Asian Dub Foundation, Viața de Vie „In corzi”în timp ce pe scena „The River” vor urca veteranii drum’n’bass-ului: Camo &Krooked, Dimension, Hybrid Minds, Oddprophet, Trampa, Silent Strike,Grasu XXL.

Invitați

  • Ediția de anul acesta îi reunește pe Andi Moisescu, Andre Rizo, Andrew Dum,Brody & Dr. Panda, Dex, Digitalove, The Hollygood Gang, Karak, Manuel Riva, Sasha Lopez și mulți alții la cea mai chill scena din festival, The Castle Lounge.

Feed Your Mind

  • Anul acesta AWAKE Festival va strânge laolalta acte artistice și activități speciale,de la cinematograful în aer liber la biblioteca din padure, de la conversatiiinovatoare pe teme importante gazduite de platforma de idei „Feed your Mind” până la concursul de instalații artistice de mari dimensiuni “ArtDoor”, intr-un setupcreativ si captivant.
  • Biletele pentru festival pot 7 cumpărate online de pe site-ul www.awakefestival.ro sau de pe site-urile: www.iabilet.ro și eventim.ro.
  • Prețurile biletelor sunt cuprinse în acest moment între 139 Lei pentru studenți până la 259 Lei cu camping inclus.

Post a Comment