Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
14° C
TOP
Pup-up Café

Pup-up Café ed 8 – la cafea cu iubitorii de animale

Pup-up Café ed 8 este aici! 😀

Începutul primăverii aduce, pe lângă mai multe zile însorite și călduroase, cea de-a opta ediție a evenimentului Pup-up café, organizat de 112 Coffeehouse în colaborare cu Petportrait.ro.

Dacă ești la fel de pasionat de cafea ca și de animalele de companie, de ce să nu îți începi duminica împreună cu alții ca tine?
Așadar, hai la, probabil, cea mai bună cafea de specialitate din oraș sau la un ceai fierbinte, împreună cu animăluțul tău de suflet.

Iar tu cel stăpân de pisicuță, nu te lăsa intimidat de pozele apărute până acum cu oceanul de câini prezenți la eveniment! Organizatorii te asigură că e loc destul și pentru feline și oricum, n-ar fi prima oară când o pisică pășește cu grație în incinta cafenelei.

Ca de obicei, PetPortrait.ro îți va oferi niște fotografii cu patrupedul tău într-o ambiață plăcută și călduroasă. (P.S: pozele sunt tare reușite și hazlii!)

Deasemenea, continuând tradiția, vei avea din nou oportunitatea de a dona mâncare, jucării și alte cele patrupezilor nevoiași. Garantat organizatorii vor avea grijă să ajungă în mâini bune.

Pup-up Café ed 8 va avea loc sâmbătă, 7 martie 2020, cu începere de la ora 10:00 și va dura până la ora 15:00. De la o cafea la un foarte fain și bun cocktail 😉 (de ce nu?) 😀

Hai, hai cu al tău drag și frumos pet la Pup-up Café ed 8!

Post a Comment