Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

AWAKE lansează AWAKE Spotlight

Spotlight marca Awake is here! 😀

AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să facă parte din line-up-ul celei de-a treia ediție a festivalului!

Trupele si Dj-ii sunt invitați să se înregistreze la repetiții, să posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE și hashtag #AWAKESpotlight până pe 20 iulie 2019.

Top 5 cele mai apreciate, comentate și distribuite clipuri din fiecare categorie vor fi jurizate de echipa organizatorului Emagic și Radio Guerrilla. Câștigătorii vor fi anunțați pe websiteul www.awakefestival.ro și pe pagina @AWAKE pe 26 iulie 2019.  

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului:

The Cube Main Stage,

River Stage

Castle Lounge.

Mixul eclectic de genuri muzicale – drum & bass și electro, punk, indie, rock – și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.  

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe tickets.awakefestival.ro,  iabilet.ro si  eventim.ro, la prețurile de 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.    

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te așteaptă pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august.

Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Pentru informații, noutăti și detalii despre partenerii festivalului, accesați AWAKE digital și social.   

Spotlight by Awake! Be there, be awake, be with us! 😀

Post a Comment