Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

AWAKE prezintă Vița de Vie Simfonic

AWAKE 2021 special edition!!

“AWAKE prezintă Vița de Vie Simfonic”, cu participarea extraordinară a Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, avându-l ca dirijor pe Remus Grama

Vița de Vie va concerta în data de 22 august 2021 alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureş în Cetatea Medievală, iar în deschidere te vei putea bucura de muzica lui Vizi .

Programul evenimentului este:

Acces pentru public: ora 16:00

➝ Expoziţie de artă contemporană Artdoor, organizată în colaborare cu OAR Mureș: orele 16:00 – 23:00

Designers’ Bazaar by Târgul Cetății: orele 16:00 – 23:00

Chill și Vinil: orele 16:00 – 21:00

Board Games Area by Zilele Jocurilor: orele 16:00 – 23:00

➝ Platforma Feed Your Mind – discuții pe teme inspiraţionale: orele 17:30 – 19:30

   • 17:00 – 17:10 – Intro

   • 17:10 – 17:30 – Călin Ignat de la Bere Noah – Despre cum să produci local o bere artizanală

   • 17:30 – 18:00 – Larisa Pop de la Mr. Pop, Victor Bodoc de la Elephant și Zsigmond Istvan de la 112 Coffee & Co. – Discuție pe tema cafenelelor de specialitate din Târgu Mureș

   • 18:00 – 18:30 – Mihai Ungureanu de la Zilele Jocurilor și Ali Plays a Lot – Discuție pe tema comunității Board Games

   • 18:30 – 19:00 – Discuție pe tema Teatrului Indepedent din Târgu Mureș

➝ Teatru Impro – The Funkers – prezentat de studenții Universității de Arte din Târgu Mureș: orele 19:30 – 21:00

➝ Concert Vizi: orele 19:00 – 20:00

➝ Concert Vița de Vie și Filarmonica de Stat, condusă de dirijor Remus Grama: orele 21:00 – 23:00

Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.

Accesul se va putea face în baza unui tichet de acces valid, descărcat gratuit de pe iabilet.ro. Un singur tichet permite accesul pentru o singură persoană o singură dată. Tichetul de acces va trebui păstrat pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și presupune respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, ale staffului și ale artiștilor, concertul va avea loc în aer liber și cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului.

Potrivit legislației în vigoare, accesul în incintă și participarea la eveniment sunt permise doar pentru:

  • persoanele care pot dovedi că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care pot dovedi că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

*Documentația doveditoare trebuie să fie eliberată de laboratoare medicale acreditate.

Persoanele care se află în imposibilitatea de a participa la eveniment, dacă au emis deja un tichet de acces gratuit de pe iabilet.ro, sunt încurajate să returneze tichetul de acces printr-un email la contact@iabilet.ro, astfel încât alți doritori să le poată folosi, având în vedere faptul că numărul de persoane ce pot accesa incinta locației este limitat.

Cei care dețin bilete la ediția amânată AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitație la achiziționarea vinilului Vița de Vie în Corzi Live, dacă nu au descărcat deja un tichet de acces de pe IaBilet.ro pentru evenimentul din 22 august și doresc să participe, sunt rugați să trimită un email la office@emagic.ro, în care să solicite un tichet de acces.

Accesul copiilor:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice. Participanții la eveniment care vor decide să între însoțiți de cei mici, își asumă răspunderea pentru aceștia, iar accesul pentru ei se va face în baza unui tichet de acces emis pentru ei.  Organizatorii recomandă să asigurați copiilor cășți de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.​

Recomandările organizatorilor, ce NU este permis și ce VA Fi permis în zona de concert cât și alte informații generale pot fi găsite AICI!

Grăbește-te! Mai sunt foarte puține bilete! 😀

Distracție faină, AWAKE people!

Post a Comment